ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Με την ανακοίνωση των βάσεων, ολοκληρώθηκε η διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων για την φετινή χρονιά. Χρονιά δύσκολη για όλους, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Απευθύνω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε...

όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της Π.Ε. Γρεβενών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μια νέα περίοδος της ζωής σας αρχίζει, οι περισσότεροι από εμάς που είχαμε την τύχη να ζήσουμε ως φοιτητές, την χαρακτηρίζουμε ως την ωραιότερη όλων .

Τα επόμενα χρόνια θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κατακτήσετε τη γνώση, να ζήσετε νέες εμπειρίες και να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για να κτίσετε το δικό σας μέλλον αλλά και το μέλλον του τόπου μας.

Η κοινωνία μας θα έχει πάντα την ανάγκη από ολοκληρωμένες προσωπικότητες και ικανούς επιστήμονες που συμβάλουν στην πρόοδο της.

Τα παιδιά που δεν πέτυχαν απόλυτα τον στόχο τους, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, η ζωή δεν κρίνεται μόνο σε μια στιγμή. Δεν πρέπει να απογοητεύεστε, να έχετε πίστη στις ικανότητες σας, να ξαναπροσπαθήσετε και να μην ξεχνάτε ότι η ζωή βρίσκεται μπροστά σας και σας εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία.

Για όλες και όλους αρχίζει ένας νέος κύκλος εμπειριών και προσπαθειών.

Εύχομαι στον καθένα χωριστά καλή πρόοδο.

Γραφείο Τύπου
Τιμολέοντα Κοψαχείλη
Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: