ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

flat-rate S3Χ η νέα μόδα στα μπopvτ@λα. Με 70€...

Στη Γερμανία οι οίκοι ανοχής προσφέρουν την ευκαιρία στους πελάτες τους να κοιμηθούν με όσες κοπέλες μπορούν και να πληρώσουν μόνο για... ένα απλό ραντεβού, σε μία προσπάθεια να ξεπεράσουν την οικονομική κρίση, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Telegraph.

Ομως, οι πολιτικοί αντιδρούν και θεωρούν ότι η καμπάνια αυτή είναι ανήθικη. Η καμπάνια για το «flat-rate S3Χ», όπως το ονομάζουν και η οποία είναι εμπνευσμένη από τα εστιατόρια στα οποία τρως όσο θες, προτείνεται από τους ιδιοκτήτες των οiκων ανoχής, στην προσπάθειά τους να τονώσουν το τζίρο, ο οποίος είναι 30% κάτω εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης.

Εκπτώσεις και για συνταξιούχους
Αλλες ευρηματικές προσφορές περιλαμβάνουν εκπτώσεις για τους συνταξιούχους και τους ανέργους, 10% έκπτωση για όσους προσέρχονται με ποδήλατο ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και δωρεάν γυάλισμα παπουτσιών για όσους διανυκτερεύουν.

Την καμπάνια αυτή χρησιμοποιούν οι ιδιοκτήτες των οίκων ανοχής οι οποίοι πληρώνουν τις πόρνες με μισθό, ανεξάρτητα με το αν υπάρχουν πελάτες ή όχι. Αλλά το «flat-rate S3Χ», το οποίο κοστίζει 70€, έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε μία χώρα όπου η πορνεία είναι νόμιμη και γενικότερα αποδεκτή.

Πάντως, συντηρητικοί πολιτικοί έχουν εκφράσει την αποστροφή τους σε αυτήν την καινοτομία και έχουν ζητήσει αστυνομικές εφόδους στους οίκους ανoχής σε μία προσπάθεια να τη σταματήσουν.

Επειδή όμως η καμπάνια αυτή δεν εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου, οι αξιωματούχοι στις εφόδους που κάνουν στους συγκεκριμένους οίκους ανoχής, εστιάζουν να ελέγχουν μήπως οι κοπέλες ή οι πελάτες είναι λαθρομετανάστες, και στους κανόνες υγιεινής.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: