ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Football League: Οι δυο όμιλοι της κατηγορίας

Καταρτίστηκαν οι δύο όμιλοι της Football League για τη νέα σεζόν, με το αξιοσημείωτο να είναι πως οι δύο ομάδες του Βόλου, Ολυμπιακός και Νίκη θα βρίσκονται σε ξεχωριστούς ομίλους.

Η σέντρα ορίστηκε για τις... 29/9, με τη διοργανώτρια να υπολογίζει ότι οι ομάδες θα έχουν καταφέρει να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες (κυρίως το μετοχικό κεφάλαιο των 500.000 ευρώ για όσες προέρχονται από τη Γ’ Εθνική) προκειμένου να πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα. Η κλήρωση θα γίνει στις 5/9.

Το νέο είναι και ο διαχωρισμός των δυο ομάδων του Βόλου καθώς αποφασίστηκε σε άλλον όμιλο να είναι ο Ολυμπιακός και σε άλλον η Νίκη. Για το συγκεκριμένο ζήτημα έγινε και ψηφοφορία κατά την οποία υπήρξαν 20 ψήφοι υπέρ του διαχωρισμού και 8 κατά. Μέσω κλήρωσης προέκυψε πως ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στον νότιο όμιλο και η Νίκη στον βόρειο.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής ενημέρωσε τις ομάδες για τα θέματα των χορηγικών προγραμμάτων του ΟΠΑΠ και τη νέα τηλεοπτική σύμβαση με τον OTE TV.

Οι όμιλοι έχουν ως εξής:
Νότιος:
Ολυμπιακός Βόλου, Φωκικός, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειος, Ηρακλής Ψαχνών, Βύζας Μεγάρων, Φωστήρας, Αχαρναϊκός, Επισκοπή, Αστέρας Μαγούλας, Πανηλειακός, ΑΟ Χανιά, Γλυφάδα, Καλλιθέα.

Βόρειος:
Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Νίκη Βόλου, Ηρακλής, Καβάλα, Αιγινιακός, Τύρναβος, Αναγέννηση Καρδίτσας, Εθνικός Γαζώρου, Δόξα Δράμας, Πιερικός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Απόλλων Καλαμαριάς, Βατανιακός.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: