ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

"ΕΛΕΝΗ, εσύ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΤΟΝ ΒlAΣΜΟ ΣΟΥ"-Ποιος "ΤΑ ΧΩΝΕΙ" ΑΓΡΙΑ στη Μενεγάκη;;;

«H ίδια προκάλεσε με την εν γένει στάση της απέναντι στα ΜΜΕ όλα αυτά τα χρόνια τον προσωπικό της φωτογραφικό «βiασμό». Και τώρα που μετάνιωσε είναι αργά», γράφει στη... στήλη του γνωστός δημοσιογράφoς! 
Δείτε όλη τη συλλογιστική του:...
«Δεν ξέρω πλέον αν είναι πρώτη προτεραιότητα για τον Alpha η Ελένη Μενεγάκη, και μη βιαστείτε να πέσετε πάνω μου όλοι.
Είναι ίσως η πρώτη φορά που η Ελένη Μενεγάκη έφυγε για διακοπές χωρίς να ανανεώσει το συμβόλαιό της με το κανάλι, δίνοντας αφορμές για ποικίλα σχόλια. Σχόλια που ξεκινάνε από γενναία μείωση των αποδοχών της, την οποία δεν καλοβλέπει, μέχρι φήμες για...
«μυστικό» ραντεβού στο Star.

Το μόνο βέβαιο για πολύ κόσμο είναι ότι στη μετά Λάτσιο εποχή, η ωραία τηλεπαρουσιάστρια έχει πάθει κάτι...
Με τον alternative Ματέο βλέπει διαφορετικά τη ζωή, εξού λένε κάποιοι και ο πόλεμος που άνοιξε εδώ και μήνες με τους παπαράτσι που σκαρφαλώνουν σαν τα κατσίκια στα βράχια πάνω από τα Άχλα για να απαθανατίσουν το ζευγάρι σε τρυφερά ενσταντανέ.

Δεν εξηγείται αλλιώς η εμμονή της με τις φωτό που ανεβάζει η ίδια πλέον από τα μποστάνια και την κουζίνα μέχρι τις πολύ σeξι πόζες με μαγιό, επειδή λέει νοιώθει ότι οι φωτογράφοι τη «βiάζουν» (ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η Άποψη της Κλεοπάτρας Πατλάκη).
Μόνο που στην περίπτωσή της, η ίδια προκάλεσε με την εν γένει στάση της απέναντι στα ΜΜΕ όλα αυτά τα χρόνια τον προσωπικό της φωτογραφικό «βιaσμό».Και τώρα που μετάνιωσε είναι αργά». σχολιάζει μέσα από τη στήλη του στο yupiii.gr ο δημοσιογράφος Διονύσης Θανάσουλας...

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: