ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Superleague: Πανιώνιος - ΠΑΟ 3-0 (video)

Σε αντίθεση με την πολύ θετική εικόνα που είχε αφήσει στους οπαδούς του μετά το 2-0 επί του Παναιτωλικού στην πρώτη «στροφή» του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, ο Παναθηναϊκός…
έδειξε εξαφανισμένος στη Νέα Σμύρνη, στη δεύτερη αγωνιστική.

Αποτέλεσμα αυτού, η παντελώς φυσιολογική ήττα με σκορ 3-0 από τους «κυανέρυθρους». Οι Αραβίδης (41’), Κολοβός (72’) και Μαρινάκης με αυτογκόλ στο 88' πέτυχαν τα γκολ των Νεοσμυρνιωτών, με τον σκόρερ του δεύτερου τέρματος να ξεχωρίζει και να είναι ο MVP της ομάδας του.

Πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών παρουσίασε ο Παναθηναϊκός, παρά την επιστροφή του Ζέκα στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου.

Το πάλεψε όταν μπήκε στο παιχνίδι ο Μάρκους Μπεργκ, αλλά έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, πριν ο Πανιώνιος πετύχει το δεύτερο γκολ. Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 84ο λεπτό ο Μέντες.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός (80’ Πάνος), Μενδρινός, Λάσνικ (64’ Καλτσάς), Παντίδος, Παναγιωτούδης (58’ Ντούνης), Αραβίδης, Μητρόπουλος

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Κουτρουμπής, Μέντες, Λαγός (46’ Μπεργκ), Ζέκα, Μπαϊράμι (85’ Αμπεΐντ), Μαρινάκης, Καρέλης (65’ Μουζακίτης), Νάνο, Σίλντενφελντ, Ντίνας.


youtube.com

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: