ΣΙΝΕ

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Tιμωρήθηκε η Μέταλιστ - Στα πλέι οφ του Champions League ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης έμαθεότι θα αντικαταστήσει την Μέταλιστ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και θα διεκδικήσει την είσοδό του στους...
ομίλους απέναντι στην Σάλκε. Η UEFA ανακοίνωσε την απόφαση της εκτελεστικής της επιτροπής μέσω του επίσημου σάιτ της, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι οριστική παρά το γεγονός ότι η Μέταλιστ έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο CAS. Αυτό που ενδιαφέρει πλέον για τον ΠΑΟΚ είναι τα δύο ματς απέναντι στην γερμανική ομάδα. Το πρώτο θα είναι στις 21 του μήνα εκτός και στις 27 του μήνα θα γίνει η ρεβάνς στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα με τηλεοπτική μετάδοση από την Nova.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο "δικέφαλος" εξασφαλίζει σε κάθε περίπτωση την ευρωπαϊκή του παρουσία αφού ακόμα και αν δεν τα καταφέρει απέναντι στους Γερμανούς, θα πάρει θέση στους ομίλους του Europa League. Toνίζεται ότι η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της UEFA ήταν ομόφωνη ενώ έγινε γνωστό ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα περνάει χωρίς αγώνα στους ομίλους του Europa League καθώς δεν θα γίνει αντικατάσταση του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ της δεύτερης μεγαλύτερης διοργάνωσης της Ευρώπης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της UEFA:
«Η επιτροπή έκτακτης ανάγκης της UEFA, η οποία αποτελείται από πέντε μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας, αποφάσισε να αντικαταστήσει την Μέταλσιτ με τον ΠΑΟΚ για τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της περιόδου 2013/14. Κατά συνέπεια, η ελληνική ομάδα που αποκλείστηκε από την Μέταλιστ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, θα αντιμετωπίσει τη Σάλκε στα Play-off της διοργάνωσης και ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 21 Αυγούστου στη Γερμανία.

Η απόφαση αυτή είναι οριστική. Η Mέταλιστ έχει τη δυνατότητα προσφυγής στο ανώτατο διαιτητικό αθλητικό δικαστήριο της Λωζάνης (CAS).

Τον ΠΑΟΚ δεν θα αντικαταστήσει καμία άλλη ομάδα στα Play-off του Γιουρόπα Λιγκ και ως εκ τούτου η Μακάμπι θα περάσει απευθείας στους ομίλους της διοργάνωσης».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: