ΣΙΝΕ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Βέροια - Εργοτέλης 0-1 (video)

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Εργοτέλης στο « Καυταντζόγλειο», επικρατώντας της Βέροιας με σκορ 1-0, στο παιχνίδι που άνοιγε την...
6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
«Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, που έκανε το πρώτο της «διπλό» στο πρωτάθλημα, ήταν ο Χαντί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 51’.

Οι Κρητικοί, που σκαρφάλωσαν στην 3η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς παραμένοντας αήττητοι, έφτασαν άνετα στη νίκη αφού δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την ομάδα του Κάανεν, που για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε πως δεν έχει καταλήξει στους παίκτες που θα στηρίξει την ενδεκάδα του. Στους 5 βαθμούς και την 12η θέση παρέμεινε κολλημένη η Βέροια.

Με παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών έμοιαζε το «Καυταντζόγλειο», το οποίο χρησιμοποίησε η «βασίλισσα του Βορρά» λόγω των εργασιών που γίνονται στο δημοτικό στάδιο Βέροιας.

Το ματς:
Σε χαμηλό… τέμπο

Με αμυντική προσέγγιση ξεκίνησαν το ματς και οι δύο ομάδες, με αποτέλεσμα στα πρώτα λεπτά να υπάρχει κλειστό παιχνίδι στο χώρο του κέντρου και χωρίς φάσεις. Με το πέρασμα των λεπτών η Βέροια άρχισε να παίρνει τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπόρεσε να βρει τις λύσεις για να τροφοδοτήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Μρντάκοβιτς.

Από την άλλη πλευρά, ο Εργοτέλης, που έδειξε να μην αντιμετωπίζει προβλήματα στην πίεση των γηπεδούχων, έψαξε με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας να βγει μπροστά και σε μία από αυτές δημιούργησε την μεγαλύτερη στιγμή του ημιχρόνου, με τον Ρομάνο να μην μπορεί να νικήσει τον Αναστασόπουλο από θέση τετ-α-τετ.

Απλά και… γρήγορα
Σε αντίθεση με το πρώτο 45λεπτο, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν επιθετική και βρήκε άμεσα το αντίκρισμα με το γκολ-πέναλτι του Χαντί στο 51ο λεπτό. Από εκεί και πέρα τα δεδομένα της αναμέτρησης άλλαξαν αφού η Βέροια ήταν αναγκασμένη να βγει μπροστά για να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης, ενώ οι Κρητικοί έψαξαν τις αντεπιθέσεις για να απειλήσουν.

Όσον περνούσαν τα λεπτά, τόσο ο Τον Κάανεν όσο και οι παίκτες του έδειχναν να μην έχουν καθαρό μυαλό και δεν μπόρεσαν να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον Αθανασίου. Αντίθετα, ο Εργοτέλης κράτησε άνετα το προβάδισμα ενώ θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματά του αν οι παίκτες του ήταν πιο ψύχραιμοι στην τελική πάσα.

Βέροια (Τον Κάανεν): Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Ορέστες, Τραπ, Όστοϊτς (72’ Ντα Κόστα), Καλτσάς, Μπεν, Ζεζίνιο (72’ Μπαργκάν), Μρντάκοβιτς

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Κοζορώνης, Ρομάνο (80’ Μπουχαλάκης), Μεχία, Καρντόσο (64’ Πελέ), Μπαμ Μπαμ (60’ Μπαντιμπανγκά), Χάντι, Αναστασάκος

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας
Γήπεδο: Καυταντζόγλειο

sport-fm.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: