ΣΙΝΕ

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 0-5 (βίντεο)

Με τρία γκολ του Μήτρογλου που μπήκε ως αλλαγή ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας 5-0 του Λεβαδειακού έκανε το 3Χ3 και έδειξε ότι…
γκαζώνει πρόωρα ενόψει της συνέχειας.

Οι «ερυθρόλευκοι» παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο έκανα το 3Χ3, έχουν το απόλυτο και έδειξαν ότι… γκαζώνουν πρόωρα ενόψει της συνέχειας. Δεύτερο γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού για τον Σαβιόλα, ενώ το πρώτο του τέρμα πέτυχε ο Βλάντιμιρ Βάις.
Στον αντίποδα οι Βοιωτοί είχαν παθητικό ρόλο σε όλο το παιχνίδι και δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός τόσο δύσκολου αγώνα.

Πώς έπαιξαν
Με 4-3-3 θα παρατάχθηκε ο Λεβαδειακός, με τον Πρζιρόβσκι κάτω από τα δοκάρια και την τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά να αποτελούν οι Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μανόλο, Νικολακάκης. Ο Λαμπρόπουλος ο αμυντικός χαφ, με τους Κονέ και Μαχαίρα εσωτερικούς μέσους. Στην επίθεση, ο Μάρτινς δεξιά, ο Ορτέγκα αριστερά, με αιχμή του δόρατος τον Βασιλείου

Με σύστημα 4-2-3-1 παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός, με τον Ρομπέρο κάτω από τα δοκάρια. Την τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά αποτελούσαν οι Σαλίνο, Σιώβας, Μανωλάς και Μπονγκ. Αμυντικοί μέσοι ο Μανιάτης με τον Σάμαρη. Στην επίθεση στα δεξιά ο Κάμπελ, στα αριστερά ο Φουστέρ, με τον Ολαϊτάν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σαβιόλα.

Το ματς
Έχοντας το… πόδι στο γκάζι ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Ολυμπιακός, με τους Κάμπελ, Ολαϊτάν και Σαβιόλα να προδίδουν ταχύτητα στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού. Οι τρεις τους άλλαζαν διαρκώς θέσεις, με τον Φουστέρ να παραμένει σταθερά στα αριστερά της επίθεσης. Η πρώτη φάση δεν άργησε να έρθει για τους «ερυθρόλευκους», με τον Κάμπελ στο 5’ να γίνεται αποδέκτης της πάσας του Σαβιόλα, αλλά το σουτ του να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Λεβαδειακού. Ωστόσο, οι νταμπλούχοι Ελλάδας συνέχισαν να πιέζουν και στο 15ο λεπτό ο Σαβιόλα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Λαμπρόπουλο. Ο Αργεντινός ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την πίεση στους Βοιωτούς, ενώ στο πρώτο 25λεπτο έδειχνε κάποια από τα στοιχεία που θέλει ο Μιτσελ. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, έβγαζαν συνδυασμούς, αλλά δεν έφταναν με ευκολία απέναντι στον Πρζιρόβσκι. Από το 30’ και μετά οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν αρκετά τον ρυθμό τους και πήγαν σε ένα πιο… κοντρόλ παιχνίδι έχοντας πάντα την κατοχή της μπάλας και δεν επέτρεψαν στον Λεβαδειακό να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο, περιορίζοντάς τον σε παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση. Το 1-0 παρέμενε και ήταν το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος έχοντας την υπεροχή και προσπάθησαν να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ και να «κλειδώσουν» τη νίκη. Ο Κάμπελ ήταν και πάλι αυτός που απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0 από πλεονεκτική θέση. Τα λεπτά κυλούσαν με τον Ολυμπιακό να πιέζει και τον Λεβαδειακό να έχει έναν εντελώς παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση. Ο Μίτσελ θέλησε να φρεσκάρει την ομάδα του και πέρασε στον αγώνα τον Μήτρογλου και τον Βάις, στη θέση των Κάμπελ και Φουστέρ και δικαιώθηκε. Ο Μήτρογλου στο 70’ με κεφαλιά έκανε το 2-0 και πέτυχε το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Σαβιόλα, έχοντας κάνει και με το παραπάνω τη δουλειά του, έδωσε την θέση του στον Ιμπαγάσα, που ήταν για πρώτη φορά στην αποστολή των «ερυθρόλευκων». Μετά το 2-0 ο ρυθμός έπεσε και ο Λεβαδειακός κατάφερε να φτιάξει κάποιες φάσεις, με καλύτερη το φάουλ του Κονέ στο 80’. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είχε και άλλα να κάνει στο παιχνίδι, ανέβασε ρυθμό και αρχικά με τον Βάις στο 85’ έκανε το 3-0, ενώ ο Μήτρογλου σκόραρε στο 89’ και στο 90’ και διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Οι «ερθρόλευκοι» πιάνοντας εξαιρετική απόδοση έκαναν το 3Χ3 και έχουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Λεβαδειακός (Τάκης Λεμονής): Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Μανόλο, Μαχαίρας, Λαμπρόπουλος (52’ Πετράτσι), Μάρτινς, Ορτέγκα (46’ Γιάντσης), Βασιλείου (77’ Μπούστο), Κονέ

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρο, Σαλίνο, Μπονγκ, Μανωλάς, Σιόβας, Μανιάτης, Σάμαρης, Κάμπελ (58’ Βάις), Φουστέρ, Ολαϊτάν (65’ Μήτρογλου), Σαβιόλα (73’ Ιμπαγάσα) 

sport-fm.gr


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: