ΣΙΝΕ

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 [βίντεο]

Η συμπρωτεύουσα, Θεσσαλονίκη, της έφερε γούρι, καθώς πέτυχε την πρώτη νίκη της ιστορίας της απέναντι στον Άρη.Ωστόσο και η πρωτεύουσα Αθήνα, μια χαρά της…πήγε της Καλλονής, η οποία επικράτησε...
1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι νησιώτες με τον Λεοζίνιο στο 53’ πανηγύρισαν ένα ακόμα πολύ σπουδαίο τρίποντο στο πρωτάθλημα, παίζοντας μάλιστα κατά διαστήματα και πολύ καλό ποδόσφαιρο. 

Στον αντίποδα ο ΠΑΣ δεν θύμισε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, την ομάδα που είδαν όλοι στις δύο πρώτες αγωνιστικές και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Το ματς
Αν και νεοφώτιστη, η Καλλονή φρόντισε από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης να ξεκαθαρίσει στον ΠΑΣ, ότι δεν πρόκειται να την… πατήσει σαν «πρωτάρα». Οι νησιώτες, με την παρακαταθήκη της νίκης στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και είχαν από την αρχή τον έλεγχο της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι (έστω και τυπικά λόγο του ΟΑΚΑ) έκλεισαν όλους τους χώρους προς την εστία τους και με κατοχή της μπάλας και ωραίους συνδυασμούς, απειλούσαν την εστία του Βελλίδη.

Κύριος εκφραστής της επιθετικής δραστηριότητας της Καλλονής ήταν ο Μανούσος, που είχε και την μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους, με το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει στο δοκάρι. Ο ΠΑΣ ήταν σαν μην βρισκόταν στο γήπεδο, αλλά είχε την… τύχη με το μέρος του, καθώς οι νησιώτες δεν μπορούσαν να σκοράρουν. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι του τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την ομάδα της Μυτιλήνης, βάση εικόνας να δικαιούται τουλάχιστον ένα γκολ.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η Καλλονή πίεσε και πάλι τον ΠΑΣ και είχε την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο, αυτή τη φορά οι νησιώτες δεν ήταν άτυχοι και κατάφεραν στο 53ο λεπτό να ανοίξουν το σκορ, με υπέροχο πλασέ του Λεοζίνιο έξω από την περιοχή. Η ομάδα της Μυτιλήνης είχε πετύχει τον στόχο της και από εκεί και πέρα προσπάθησε να διατηρήσει το προβάδισμά της, δείχνοντας ψυχραιμία σε όλες τις κινήσεις της. Ο ΠΑΣ έβρισκε απέναντί του μία πολυπρόσωπη άμυνα, η οποία δεν του επέτρεπε να δημιουργήσει φάσεις.

Στη μόνη απειλητική στιγμή που δημιούργησαν οι Γιαννιώτες, ο Βίλα δεν μπόρεσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Η Καλλονή ήταν εξαιρετική στην άμυνα και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα, ώστε να… κλειδώσει το παιχνίδι. Το δεύτερο γκολ δεν ήρθε για τους γηπεδούχους, αλλά οι νησιώτες κράτησαν το 1-0 και πανηγύρισαν μία ακόμα πολύ σπουδαία νίκη.

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Φαρία (67’ Σιλιγαρδάκης), Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Γκαρσία (89’ Βλαστέλλης), Καζάκης (74’ Γκάσιτς)

ΠΑΣ (Σάββας Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος (66’ Στρούνα), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς (76’ Βινσέντο), Κολοβέτσιος, Κοροβέσης (57’ Γιάκος), Λίλα, Ίλιτς, Βίλα, Τσάβες 


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: