ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 1-1 [VIDEO]

Ο ΠΑΟΚ, καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του β’ ημιχρόνου κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία 1-1 από την Κρήτη, απέναντι σε έναν παθιασμένο, ΟΦΗ.
Πολλές ευκαιρίες έχασαν οι...

Κρητικοί μετά την ισοφάριση.

Ο Περογαμβράκης το γκολ του ΟΦΗ στο 15ο λεπτό. Στο 74' η ισοφάριση του ΠΑΟΚ με τον Νέτσιντ, με τη μπάλα να χτυπά και στο πόδι του Μακρή.

Πως έπαιξαν
Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε στο παιχνίδι με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ζόρο και Τριποτσέρη και στα άκρα τους Μπούρμπο και Μολιάζες. Οι Μακρής και Βερόν ήταν στη μεσαία γραμμή με τους Κουτσιανικούλη, Ζε Εντουάρντο και Περογαμβράκη. Στην κορυφή της επίθεσης ο Παπάζογλου.

Από την άλλη πλευρά ο Στέφενς «κατέβασε» τον ΠΑΟΚ με τους Λίνο και Κίτσιο στα άκρα της άμυνας. Στο κέντρο της ήταν οι: Βίτορ και Κατσουράνης. Στη μεσαία γραμμή τους Λαζάρ και Τζιόλη. Μπροστά τους ο Βούκιτς. Ο Σαλπιγγίδης στο ένα άκρο, ο Στοχ στο άλλο. Στην επίθεση ο Αθανασιάδης.

Το παιχνίδι

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το παιχνίδι περισσότερο δυνατά υποχρεώνοντας τους παίκτες του ΠΑΟΚ να προσέχουν πολύ την άμυνά τους. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι έβρισκαν τρόπο για να δημιουργούν κινδύνους στην εστία του Χακόμπο. Οι ποδοσφαιριστές του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν αρκετά πιεστικοί στα λεπτά αυτά και δεν επέτρεπαν στους φιλοξενούμενους να κυκλοφορήσουν την μπάλα.

Το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής ήρθε στο 15ο λεπτό… Περογαμβράκης και Κουτσιανικούλης άλλαξαν ωραία την μπάλα. Ο πρώτος την είδε να του στρώνεται πολύ ωραία στη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο για τον Χακόμπο.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει. Άρχισε να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να φτάνει στην περιοχή του Δασκαλάκη. Η καλύτερη στιγμή του ήταν στο 25ο λεπτό…

Ο Λίνο πάσαρε στον Αθανασιάδη στη μεγάλη περιοχή του ΟΦΗ, ο Δασκαλάκης δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά έδιωξε την μπάλα.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει την κατοχή αλλά να μην δημιουργεί καλύτερη φάση από αυτή του 25ου λεπτού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν σαφώς καλύτερος συγκριτικά με την εικόνα που είχε στο πρώτο 45λεπτο.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε στα πρώτα λεπτά να πιέσει. Αυτή την φορά η πίεση δεν απέφερε καρπούς. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την κατοχή της μπάλας και άρχισε να φτάνει με αξιώσεις στην εστία του Δασκαλάκη.

Οι παίκτες του Στέφενς δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν την ισοφάριση αλλά αυτή άργησε να έρθει..

Στο 54ο λεπτό, ήταν η πρώτη μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους. Ο Μακρής έπιασε την μπάλα μέσα στην καρδιά της μεγάλης περιοχής της ομάδας του. Η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά προς τα πίσω και χτύπησε το δοκάρι της εστίας του ΟΦΗ.

Η πίεση για τον «Δικέφαλο του Βορρά» έγινε μεγαλύτερη. Στο 69ο λεπτό ο Βούκιτς βρήκε την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΟΦΗ. Έκανε το σουτ αλλά ο Δασκαλάκης εξαιρετικά απέκρουσε την μπάλα.

Στο σημείο εκείνο η κατοχή της μπάλας ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ σε ποσοστό 62% έναντι 38% του ΟΦΗ.

Ο Στέφενς φρέσκαρε την ενδεκάδα του και ο ΠΑΟΚ λίγο αργότερα μπόρεσε να ισοφαρίσει.

Στο 74ο λεπτό ο Λίνο εκτέλεσε το φάουλ. Ακολούθησε ένα μεγάλο μπέρδεμα μέσα στη μεγάλη περιοχή με τη μπάλα να βρίσκει στο πόδι του Μακρή μετά από προσπάθεια του Νέτσιντ.

Ο ΟΦΗ αντέδρασε. Οι παίκτες του άρχισαν να πιέζουν αρκετά. Ο Δερμιτζάκης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Μακουκούλα. Εκείνος βρέθηκε πολλές φορές σε καλή θέση για να σκοράρει.

Σε καμία από αυτές όμως δεν μπόρεσε. Στην πρώτη ενήργησε αργά και ο Κατσουράνης έδιωξε πριν κάνει το σουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Μακουκούλα έκανε το σουτ αλλά ο Χακόμπο έδιωξε.

ΟΦΗ (Π. Δερμιτζάκης): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο (23' Σβασίγια), Βερόν, Μακρής, Ζε Εντουάρντο (66' Φραγκουλάκης), Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου (86' Μακουκούλα)

ΠΑΟΚ (Χ. Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ (64' Λόρενς), Στοχ, Σαλπιγγίδης (64' Γεωργιάδης), Βούκιτς (71' Νέτσιντ), Αθανασίαδης

sport-fm.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: