ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Πλατανιάς - Παναθηναϊκός 1-1 [βίντεο]

Ο Παναθηναϊκός για άλλη μια φορά δεν κατάφερε να φύγει νικητής από τα Περιβόλια κόντρα στον Πλατανιά. Ήρθε ισόπαλος 1-1, και βάσει της εμφάνισης που έκανε μπορεί να...
δηλώνει και ικανοποιημένος ότι έμεινε όρθιος στην Κρήτη.
Οι γηπεδούχοι καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα άνοιξαν στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λέπτου με τον Ναζλίδη και τον Καπίνο να φέρει μεγάλη ευθύνη.

Ο Ατζαγκούν ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκού στο 82ο λεπτό, ενώ ήταν αυτός που έδωσε πνοή στους πράσινους από την στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο.

Το ματς
Ο Παναθηναϊκός άρχισε το παιχνίδι με τον Πράνιτς στην 11άδα του και τον Ρισβάνη να επιλέγεται από τον Αναστασίου αντί του Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας. Ο Κροάτης αγωνίστηκε ως εσωτερικός μέσος με τον Ντίνα και τον Αμπέιντ στα δύο άκρα της επίθεσης.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι πράσινοι δεν έδειξαν να πατούν καλά στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Πλατανιά ακολουθώντας τις εντολές του Ουζουνίδη πίεζαν τις περισσότερες φορές του παίκτες του Παναθηναϊκού λίγο έξω την μεγάλη περιοχή τους.

Αυτό μπορεί να μην προσέφερε κάποια κλασική ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ωστόσο προκάλεσε ένα βραχυκύκλωμα στον Παναθηναϊκό ο οποίος έδειξε αδυναμία να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή του και να βγει ορθολογικά στην επίθεση.

Μέχρι το 20ο λεπτό οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην μεγάλη περιοχή του Πλατανιά. Η καλύτερη στιγμή (και η καλύτερη ενέργεια) στο πρώτο ημίχρονο για τον Παναθηναϊκό δημιουργήθηκε από τον Μαρινάκη από τα δεξιά. Άλλαξε ωραία την μπάλα, έβγαλε τη σέντρα για το κεφάλι του Μπεργκ, αλλά ο Σουηδός δεν μπόρεσε να την πιάσει.

Αντίθεση ο Πλατανιάς δημιούργησε περισσότερες φάσεις στην εστία του Παναθηναϊκού. Τα περισσότερα σουτ από τους παίκτες των Κρητικών κατέληγαν ψηλά. Σε δύο περιπτώσεις όμως υποχρέωσαν τους αμυντικούς του ΠΑΟ να… ιδρώσουν.

Αρχικά, ένα με ένα λάθος του Νάνο και τη δεύτερη φορά όταν οι κεντρικοί αμυντικοί (ο Ρισβάνης γενικότερα είχε μεγάλο άγχος) πιάστηκαν στον ύπνο σε βαθιά μπαλιά του Ιντζίδη.

Το γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις μετά από κόρνερ. Ο Ναζλίδης, δεν πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου, αν και δεν ένιωθε καλά το πόδι του. Παρά τους πόνους του όμως κατάφερε να πηδήξει στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟ να εκμεταλλευτεί την κακιά έξοδο του Καπίνο και να ανοίξει το σκορ!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς ήταν και πάλι αυτός που έδειχνε να ξέρει τι ακριβώς θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Πίεσε περισσότερο, και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά του.

Ωστόσο καμία από τις ευκαιρίες αυτές δεν απέφερε κάποιο τέρμα για τους γηπεδούχους.
Την ίδια στιγμή οι πράσινοι άρχισαν να ανεβαίνουν... Η είσοδος του Μπαϊράμι στον αγωνιστικό χώρο δεν έδωσε κάτι στους πράσινους. Ωστόσο αυτή που προσέφερε αρκετά ήταν η αλλαγή του Ζέκα με τον Ατζαγκούν.

Ο τελευταίος βοήθησε στην ανάπτυξη του Παναθηναϊκού. Έτσι έφτανε περισσότερες φορές στην μεγάλη περιοχή του Πλατανιά, για να φτάσει σε μια από αυτές και στην ισοφάριση με τον Ατζαγκούν μετά από φάση που προήρθε από σέντρα του Μαρινάκη από τα δεξιά.

Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Φάισκα, Ιντζίδης, Φερνάντες, Ράφαελ, Σιώπης, Τετέ, Μπέλιτς (61' Αγκιλέρα), Ναζλίδης (λ.τ. 46' Μοράλες), Γοουνδουλάκης (89' Πόποβιτς), Τόρες.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Γκονζάλες, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Αμπεϊντ, Ρισβάνης, Ζέκα (72' Ατζαγκούν), Ντίνας (58' Μπαϊράμι), Πράνιτς (80' Καρέλης), Μπέργκ.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: