ΣΙΝΕ

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

113 κιλά κάνναβης στα Αναβρυτά Γρεβενών!!! Δηλώσεις Αστυνομικού Διευθυντή (video)

Την Τετάρτη το πρωί, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πολυνερίου Γρεβενών, εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο φορτωμένο με κάνναβη, σε αγροτική οδό έξω από τα Αναβρυτά - Γρεβενών.

Συγκεκριμένα,

το πρωί της 11-09-2013 εντοπίστηκε στην ανωτέρω περιοχή ακινητοποιημένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο φορτωμένο με κάνναβη. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σ’ αυτό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εκατόν πέντε (105) σχεδόν ισοβαρείς, νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους εκατόν δεκατριών κιλών και τετρακοσίων εξήντα τεσσάρων γραμμαρίων (113,464 κιλά).

Οι έρευνες για την ανακάλυψη της ταυτότητας του οδηγού του οχήματος καθώς και για τον εντοπισμό αυτού και πιθανών συνεργών του συνεχίζονται.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών.


greveniotis.gr

Δηλώσεις του Αστυνομικού Διευθυντή Γρεβενών για τα 113 κιλά Κάνναβης (video)
 
113 Κιλά Κάνναβης εντόπισαν σε Ακινητοποιημένο Αυτοκίνητο Αστυνομικοί του Τμήματος Πολυνερίου στα Αναβρυτά Γρεβενών. Οι Έρευνες για τον Εντοπισμό τους Συνεχίζονται. Δείτε το Βίντεο με τις Δηλώσεις στο Δελτίο Ειδήσεων του WEST CHANNEL και στον Δημήτρη Βακρατσά του Αστυνομικού Διευθυντή Γρεβενών Κωνσταντίνου Νταλέτσου....
Δημήτρης Βακρατσάς

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: