ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 2-4 (2η ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ)

Τον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Γρεβενών αποχαιρέτησε η Α.Ε. Ποντίων, καθώς ηττήθηκε στην έδρα της από την ομάδα των Γρεβενά Αεράτα με σκορ 2-4.
Πολύ καλό παιχνίδι έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Βατολάκκου, ανάμεσα σε...
δύο ομάδες που απαρτίζονται από νεαρούς ποδοσφαιριστές, που πρόσφεραν καλό θέαμα, φάσεις  και γκόλ.
Η τοπική Α.Ε.Π., αν και προηγήθηκε, στάθηκε άτυχη σε τρεις φάσεις και καταδικάστηκε από τα λάθη της, απέναντι σε μία αξιόλογη ομάδα, που με την εμπειρία της ανέτρεψε και πήρε δίκαια την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ
α' ημίχρονο
4' Ο Ντεμάι με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βίδρα για το 1-0.
10' Ο Αποστολίδης για τους φιλοξενούμενους, από καλή θέση πλάσαρε άουτ.
14' Σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων μετά από άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα, βγήκε σέντρα στον αμαρκάριστο Π. Λάλλο στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έφερε το ματς στο 1-1.
38' πολύ καλό σουτ του Μιχάλη Ζολώτα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Βίδρα.
43' Φάουλ που εκτέλεσε από τα δεξιά ο Ίττης, βρήκε τον Θ. Λάλλο (αδικαιολόγητα αμαρκάριστο ) και με κεφαλιά έκανε το το 1-2.

β' ημίχρονο
58' Φάση καρμπόν με αυτή του φινάλε του α' ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι (μία καλοδουλεμένη φάση στα στημένα), εκμεταλλεύθηκαν την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και με κεφαλιά του Θ. Λάλλου σημείωσαν το 1-3.
62' Δυνατό σουτ του Γιάννη Αράπογλου σημάδεψε το αρ. κάθετο δοκάρι του Βίδρα.
73' Σε μία ατομική προσπάθεια του Ασλανίδη μέσα στη μικρή περιοχή των Αεράτων, στην προσπάθειά του να μειώσει το σκόρ, έκανε πλασέ, η μπάλα βρήκε κόντρα σε πόδι αμυντικού και κατέληξε για 3η φορά στο αρ. κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
86' Σέντρα σουτ του Αράπογλου, ο Βίδρας δεν μπόρεσε να αντιδράσει, για να μειώσουν οι γηπεδούχοι σε 2-3.
87' Η ΑΕΠ μένει με δέκα ποδοσφαιριστές, όταν ο Παπατσάνης σε μία γρήγορη αντεπίθεση, έκανε έξοδο έξω από την μεγάλη περιοχή, απομάκρυνε με τα χέρια και δέχτηκε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Καραλιόλιο.
90' Ο Παπαδόπουλος ξέφυγε μέσα από τα στόπερ των γηπεδούχων (διαμαρτυρίες των γηπεδούχων στη φάση αυτή, για φάουλ που προηγήθηκε και δεν δόθηκε)  και με εύστοχο πλασέ διαμόρφωσε το σκορ στο 2-4, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ (Χ. Λάλλος): Παπατσάνης, Κοτενίδης (69' Ζιώγας), Λιανός, Παπαηλίας, Ντοβατσίδης, Παπαδόπουλος Κ. (75' Κύρου), Κοτζατίσογλου Σ., Ντεμάι (59' Εμπρικίδης), Αράπογλου Ι., Ζολώτας, Ασλανίδης.



ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Ν. Μπαλοδήμος): Βίδρας, Σπηλιώτης, Βασιλόπουλος, Κατσαντώνης, Λάλλος Θ., Ίττης, Χαστάς (65' Παπαδόπουλος), Δημόπουλος (74' Τζάτσος), Αποστολίδης, Μπαλοδήμος (68' Δημόπουλος Ρ.), Λάλλος Π..




Διαιτησία: Καραλιόλιος, Στεργιόπουλος, Γκόλιας (ΕΠΣ Γρεβενών).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ


























 


 
 
 
 
 
 
 








 
 
 
 





ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: