ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Από τη Νιγηρία η Μις Μουσουλμάνα του 2013 (pics)

Τη δική τους απάντηση στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Κόσμος, έδωσαν γυναίκες που ασπάζονται το Ισλάμ, και συμμετείχαν στα καλλιστεία για τη...
Μις Μουσουλμάνα του 2013 («World Muslimah 2013», η επίσημη ονομασία).

Νικήτρια αναδείχθηκε η 21χρονη Obabiyi Aishah Ajibola από τη Νιγηρία, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες 19 φιναλίστ.

Τα καλλιστεία αυτά αποτελούν τη μουσουλμανική απάντηση στην ανάδειξη της Μις Κόσμος, που προγραμματίζεται για τις 28 Σεπτεμβρίου στην Ινδονησία και προκάλεσε τη διαμαρτυρία μουσουλμανικών οργανώσεων.

Οι φιναλίστ, που προέρχονταν από χώρες όπως το Μπαγκλαντές, το Ιράν, τη Μαλαισία και τη Νιγηρία, πέρα από την εμφάνιση, έπρεπε να είναι σε θέση να αποδείξουν τη θρησκευτική αφοσίωσή τους, με σχετικές ερωτήσεις που τους τέθηκαν. Για παράδειγμα, σε ένα γύρο ρωτήθηκαν πώς επέλεξαν να φορούν μαντίλα, κάτι που μάλιστα αποτελούσε προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.

«Στόχος μου είναι να αποδείξω στον κόσμο πως οι γυναίκες του Ισλάμ είναι όμορφες», είχε δηλώσει η νικήτρια που κέρδισε 1.620 ευρώ και ταξίδια στη Μέκκα και την Ινδία.










blog.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: