ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ – ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ 3-2 στην παράταση (1-1 Κ.Α.)

ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ!!! 
Διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου απόλαυσαν οι θεατές στην επιβλητική νίκη της Σειρήνας επί της Δεσκάτης με 3-2 στην παράταση, στο γήπεδο της Αμυγδαλιάς το Σάββατο 14/9/2013 για την α' φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Γρεβενών.

΄Ενας αγώνας τα είχε όλα....
Γκολ, πολλές φάσεις και έναν εκπληκτικό ρυθμό επί 120 λεπτά.

Η Σειρήνα μουδιασμένη ξεκίνησε το παιχνίδι αντιμετωπίζοντας τους περσινούς πρωταθλητές. ΟΚαμβουνιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων καιτην κατοχή της μπάλας, αιφνιδιάστηκαν όμως στο 7ολεπτό, όταν Τσαγιανίδης και Αναστασιάδηςάλλαξαν ταχύτητα την μπάλα και ο τελευταίος με άπιαστο πλασέ άνοιξε το σκορ, 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέσουν με τηΣειρήνα να αμύνεται σωστά χωρίς να κινδυνεύει ουσιαστικά.

Στο β΄ημίχρονο η Σειρήνα ανέβασε την απόδοσή της και δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, όμως πλήρωσε την αστοχία της, αφού ο Καμβουνιακός ισοφάρισε στο 85΄με τον Ε. Λαγιόκαπα μετά από ολέθριο λάθος των αμυντικών της Σειρήνας και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Ο Δρομπούρας στο 94΄μετά από φοβερό συνδυασμό από κοντά πέτυχε την ανατροπή σε 1-2, όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει τον τελευταίο τους λόγο.

Στο 96΄ο Τσαγιαννίδης με φοβερό σουτ ισοφάρισε σε 2-1 και ο αρχηγός Κλ. Κουκουτσέλας στο109΄από κοντά με πλασέ σημείωσε το τελικό 3-2.
Διαιτησία: ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ - ΡΙΓΚΟΣ - ΓΚΟΛΙΑΣ(Ε.Π.Σ. Γρεβενών)

Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Γιώργος Κούσκορας): Σ. Ελευθεριάδης, Γ. Φούντογλου (91΄ Δ. Γιώτας), Απ. Τσεπίδης, Φ. Φαρμάκης, Σ. Γρίδας, Κλ. Κουκουτσέλας, Χ. Φαρμάκης (60΄ Γ. Αντωνιάδης), Γ. Κολέτσος, Ντανιέλ Κόνι (80΄ Γιάννης Τσιάτσιος), Ν. Τσαγιαννίδης, Κ. Αναστασιάδης

ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ (΄Αρης Πιτιλάκος): Αθανασόπουλος, Λ. Λαγιόκαπας, Παπατσάνης, Πιτιλάκος, Ε. Λαγιόκαπας, Κατής (45΄ Χ. Λαγιόκαπας), Ντάβαρος, Σωτήρης (75΄Νταμάγκας), Λιούρας (60΄Πετσιδήμος), Κούτρας, Δρομπούρας

Δείτε όλο το φωτορεπορτάζ εδώ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: