ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι

Το ΚΚΕ καλεί το λαό και τη νεολαία να καταδικάσουν μαζικά και αποφασιστικά τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι από φασίστες της Χρυσής Αυγής. Η εγκληματική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έχει στόχο να... τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Αποθρασύνεται από την πολύμορφη στήριξη που της παρέχουν το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα και τα μεγαλοσυμφέροντα, που τη γέννησαν και τη θρέφουν, για να επιτίθεται σε όσους παλεύουν, σηκώνουν κεφάλι, να επιτίθεται στο εργατικό - λαϊκό κίνημα.

Ο λαός και η νεολαία έχουν τη δύναμη να σταματήσουν τη δολοφονική δράση των ναζιστών. Τα σωματεία των εργαζομένων, οι μαζικοί φορείς σε πόλεις και ύπαιθρο, οι λαϊκές επιτροπές μπορούν να απομονώσουν τους θρασύδειλους δολοφόνους της Χ.Α. και να προστατεύσουν το λαό από το δηλητήριο και τη δράση τους. Να δυναμώσουν τη λαϊκή συμμαχία για να μπει τέρμα στη δράση των ναζί και του συστήματος που τους θρέφει.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑ ΣΥΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΩΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΝΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΔ.ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ .ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΙΩΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΛΑΣΠΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΩΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ.ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΡΑΒΙΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΣΙΡΙΞΗ .ΟΜΩΣ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 5000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΥΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 25000 ΠΟΥΕΠΑΘΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΖΑΧΑΡΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΑΛΕΣ ΔΥΟ ΑΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ, ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΒΑΝΟ ΟΥΤΣΕΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΗΣ.ΕΤΣΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΟΝΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ.ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ