ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Δημόσια Τηλεόραση: Η λίστα με τα ονόματα των 439 προσληφθέντων!!!

Με δίμηνες συμβάσεις θα προσληφθούν τα 439 άτομα, σύμφωνα με την απόφαση που φέρει την υπογραφή του ειδικού διαχειριστή Γκίκα Μάναλη.
Στη δημοσιότητα δόθηκε η λίστα με τα ονόματα των 439 προσληφθέντων στη... Δημόσια Τηλεόραση.

Η απόφαση που φέρει την υπογραφή του ειδικού διαχειριστή Γκίκα Μάναλη προβλέπει ότι οι προσληφθέντες θα εργαστούν στη Δημόσια Τηλεόραση με δίμηνες συμβάσεις.

Σημειώνεται ότι τον Ιούλιο είχε ανακοινωθεί μεγαλύτερος αριθμός προσληφθέντων, ωστόσο στη σχετική απόφαση εξηγείται ότι επαναπροσδιορίστηκαν οι ανάγκες σε προσωπικό.

«Σήμερα όμως, η Ειδική Διαχείριση έχει τεθεί σε μερική λειτουργία και έχουν καταστεί εμφανέστερες οι ανάγκες σε προσωπικό, που αφενός απασχολείται στη διαχείριση του ενεργητικού και παθητικού της περιουσίας της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε. και αφετέρου παράγει και μεταδίδει τηλεοπτικό πρόγραμμα, καθημερινά εμπλουτιζόμενο με νέες εκπομπές. Άλλωστε, μέχρι και σήμερα ο χώρος απασχόλησης των υπαλλήλων περιορίζεται στα κτήρια της Κατεχάκη και της Μουρούζη. Τα ανωτέρω γεγονότα έχουν οδηγήσει σε επαναπροσδιορισμό των αναγκών σε προσωπικό. Κατόπιν αυτών, σε κάποιες από τις προκηρυχθείσες ειδικότητες κρίνεται αναγκαία η πρόσληψη μεγαλύτερου αριθμού προσωπικού, ενώ σε κάποιες άλλες μικρότερου, συγκριτικά προς τον αρχικώς προκηρυχθέντα, χωρίς να παραβιάζεται η σειρά κατάταξης, χωρίς να μεταβάλλονται οι ειδικότητες ούτε ο συνολικός αριθμός των προκηρυχθεισών θέσεων προσωπικού (589) της Προκήρυξης με Α.Π. 01/2013», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση.

Δείτε ΕΔΩ τη λίστα με όλα τα ονόματα των προσληφθέντων


newsbomb
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: