ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτό είναι το «λαμόγιο» που έταζε δουλειά σε άνεργους - κατάφερε να τους φάει 55.000 ευρώ

Φωτογραφίες αλλά και τα στοιχεία της ταυτότητας του 52χρονου άνδρα που υποσχόταν να βρει δουλεία σε ανέργους, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, κατόπιν σχετικής ...εισαγγελικής παραγγελίας.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Δουμανίδη, του Κωνσταντίνου και της Σοφίας (γεν. 22/7/1961), ο οποίος έχει ήδη παραπεμφθεί να απολογηθεί στον ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι ο 52χρονος κατηγορείται ότι εξαπάτησε συνολικά 17 άτομα, παριστάνοντας τον υπεύθυνο εταιρείας, τον εργολάβο – επενδυτή, μέχρι και τον μεσολαβητή του ΕΛΓΑ.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, κατάφερε να αποσπάσει από τον Αύγουστο του 2010 συνολικά 55.000 ευρώ.

Συνελήφθη ύστερα από καταγγελία νεαρού, ο οποίος ανέφερε ότι του ζήτησε 150 ευρώ για να τον προσλάβει σε μεγάλη ποτοποιία της Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι ήταν υπεύθυνος προσλήψεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, κρίνεται αναγκαία για τον εντοπισμό τυχόν άλλων θυμάτων, καθώς και για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Όποιος πολίτης διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για το πρόσωπο που απεικονίζεται στις φωτογραφίες ή που γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται μπορεί να επικοινωνεί με το τηλέφωνο 2310-502748 του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας. Όπως αναφέρεται από τις αστυνομικές αρχές εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.
tragiko.net
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: