ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Νέες αποκαλύψεις για το... χαρέμι του Καντάφι

Περισσότερα από 100.000 αντίτυπα έχει πουλήσει ανά τον κόσμο το βιβλίο που αφηγείται όσα γίνονταν στις γυναίκες που αποτελούσαν την... ιδιωτική ''φρουρά'' του Μουαμάρ Καντάφι τα χρόνια της παντοδυναμίας του στη Λιβύη.

Μία από τις γυναίκες που έζησαν στο ''χαρέμι'', η Σοράγια (ψευδώνυμο) περιγράφει όσα έζησε. Απήχθη σε ηλικία 15 ετών και έμεινε φυλακισμένη σε ένα υπόγειο φρούριο του Καντάφι έξω από την Τρίπολη.

Υποστηρίζει πως βιάστηκε, κακοποιήθηκε και έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού σχεδόν σε καθημερινή βάση μαζί με άλλα κορίτσια και αγόρια.

Ο συγγραφέας του βιβλίου αναφέρει πως οι γυναίκες - σωματοφύλακες του πρώην Λίβυου ηγέτη δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ερωμένες του με γνώσεις στα όπλα.

Η Σοράγια είπε πως το 2004 ο Καντάφι είχε επισκεφθεί το σχολείο της και μάλιστα τότε είχε την τιμή να δώσει σε εκείνον ένα μπουκέτο με λουλούδια. Μερικές ημέρες μετά απήχθη και μεταφέρθηκε στο παλάτι του όπου με τη βία την έβαλαν στο προσωπικό δωμάτιο του Καντάφι ο οποίος την πλησίασε και προσπάθησε να την αναγκάσει να ξαπλώσει δίπλα του. Εκείνη αντιστάθηκε και από τότε ξεκίνησε η τιμωρία της που κράτησε πέντε χρόνια.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: