ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Αλλαγές και στην ασφάλιση αυτοκινήτου -Πως θα διαμορφωθούν τα τιμολόγια

Με μεγάλες αλλαγές ξεκίνησε ο Σεπτέμβριος για την ασφαλιστική αγορά του αυτοκινήτου, καθώς εντάθηκαν οι τάσεις...που είχαν ξεκινήσει να διαμορφώνονται κατά το πρώτο μισό του 2013 και ο κλάδος είναι πλέον...
κερδοφόρος.

Οπως αναφέρει και το euro2day φαίνεται η συχνότητα των οδικών ατυχημάτων συνεχίζει να μειώνεται και μέσα στη φετινή χρονιά, εξ” αιτίας του ότι οι οδηγοί περιορίζουν τις μετακινήσεις τους λόγω της οικονομικής κρίσης.
Παράλληλα οι εταιρείες καταφέρνουν να περιορίζουν το κόστος της μέσης ζημιάς, πιέζοντας τα συνεργεία αυτοκινήτων, τα οποία βρίσκονται και αυτά σε δυσχερή θέση εξ” αιτίας της οικονομικής δυσπραγίας.
Και τρίτον, οι εταιρείες έχουν περιορίσει το μέσο κόστος πρόσκτησης, άλλοτε χρησιμοποιώντας το internet και τα τραπεζικά δίκτυα και άλλοτε περικόπτοντας τις προμήθειες των συνεργαζόμενων δικτύων τους.
Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει νέα υποχώρηση τιμολογίων σε σχέση με την περίοδο πριν τις διακοπές, η οποία ξεκινά από το 5% και συχνά λαμβάνει ακόμη και διψήφιο ποσοστό.
Δεύτερον, ανοίγουν ακόμη περισσότερο οι διαφορές των τιμολογίων μεταξύ Αττικής και επαρχίας, με τα τιμολόγια της επαρχίας να γίνονται ακόμη πιο φτηνά.
iefimerida.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Budget Direct είπε...

Μέσα στον τυφώνα των αλλαγών, θα έμενε η ασφαλιστική αγορά απέξω;
Τουλάχιστον υπάρχουν πολλές σοβαρές ασφαλιστικές, άρα και περισσότερες επιλογές, άρα και μεγαλύτερη γκάμα επιλογών και τιμών.