ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Κληρώνει για τεχνικό στον Πυρσό Γρεβενών

«Ακέφαλη» προπονητικά παραμένει η ομάδα της δυτικής Μακεδονίας, με τον γυμναστή Γιάννη Σταμπουλίδη να εκτελεί χρέη υπηρεσιακού στην κυριακάτικη δύσκολη πρεμιέρα πρωταθλήματος, με την Καστοριά εκτός έδρας. Αγωνιστικά προβλήματα πάντως δεν υπάρχουν για το τεχνικό τιμ του Πυρσού, αφού και ο Λορέντζο Βιτορίνο αποθεραπεύθηκε. Τα Γρεβενά καλούνται να…
επουλώσουν τις «πληγές» του αποκλεισμού στο Κύπελλο από τον Εθνικό Φιλιππιάδας (3-0), δείχνοντας σημάδια βελτίωσης και ποντάροντας στην ώθηση της έδρας.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των πράσινων, Θανάσης Πάλλης και οι συνεργάτες του αναζητούν προπονητή κυρίως στην αγορά της Θεσσαλονίκης. 

Ένας από τους στόχους της διοίκησης είναι ο Δημήτρης Καπετανόπουλος, που έχει δουλέψει σε Ερασιτέχνες ΠΑΟΚ, Κουφάλια, Μουδανιά και μέχρι πρότινος Δωτιέα Αγιάς, αλλά υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι. 
Τις τελευταίες ώρες ακούστηκε με τη μορφή φημολογίας για τον πάγκο του Πυρσού Γρεβενών και το όνομα του Κυριάκου Αλεξανδρίδη, που έχει εργαστεί σε Ερασιτέχνες ΠΑΟΚ, Δόξα Δράμας και Βισαλτιακό Νιγρίτας. 

Τέλος, διαψεύστηκε το σενάριο επιστροφής του Σωτήρη Μαυροδήμου, ενώ η μεταγραφή επιθετικού μετατίθεται για τον Ιανουάριο.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: