ΣΙΝΕ

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Πέθανε ο Σωτήρης Αλημίσης

Φτωχότερη είναι από σήμερα η οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Σωτήρης Αλημίσης.
Η Ομοσπονδία και η Σούπερ Λίγκα προχώρησαν στην έκδοση σχετικών ανακοινώσεων, στις οποίες αναφέρουν πως θα... τηρηθεί στη μνήμη του ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες, όπως και για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο εκλιπών είχε θητέψει δύο φορές ως πρόεδρος της ΕΠΟ.

Η πρώτη ήταν από τον Σεπτέμβριο του ’85 μέχρι τον Αύγουστο του ’91, ενώ έξι χρόνια αργότερα επανεξελέγη στον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας μέχρι τον Ιανουάριο του 2000.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την οδύνη της για το χαμό του Σωτήρη Αλημίση και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της προς τους συγγενείς και τους οικείους του.

Η απώλεια του Σωτήρη Αλημίση αφήνει μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο ο εκλιπών υπηρέτησε επί σειρά ετών από πολλές θέσεις και τις περιόδους 9/9/85-30/8/91, 21/11/97-21/1/2000 ως πρόεδρος της ΕΠΟ. Πάνω απ΄ όλα, όμως, η ποδοσφαιρική οικογένεια έχασε έναν άνθρωπο με πηγαία αφοσίωση στις αξίες, εγγενή ευγένεια και ακέραια ηθική. Η κηδεία του Σωτήρη Αλημίση θα γίνει την Δευτέρα 16/9 και ώρα 17.30 από το Νεκροταφείο Παπάγου. Σε όλους τους αγώνες του σαββατοκύριακου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σωτήρη Aλημίση.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα
Ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας εκφράζουν τα θερμά συλληπητήριά τους στους οικείους του τ. προέδρου της ΕΠΟ Σωτήρη Αλημίση, για το χαμό του.

Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σωτήρη Αλημίση σε όλες τις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ημέρας της Super League ΟΠΑΠ.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: