ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Γυναίκα επιτίθεται στον επίδοξο βιαστή της μέσα στο τμήμα [βίντεο+φωτο]

Χαμός έγινε στο αστυνομικό τμήμα, όπου είχε προσαχθεί ο άνδρας ο οποίος είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού, καθώς...το θύμα του, μια 23χρονη νοσοκόμα, δεν μπόρεσε να...
συγκρατήσει την οργή του μόλις τον είδε.
Το περιστατικό της επίθεσης του θύματος στο δράστη που καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του αστυνομικού τμήματος, έγινε στην Ινδία.

Η 23χρονη νοσοκόμα, που είχε καταγγείλει, ότι ένας άνδρας επιχείρησε να τη βιάσει ενώ βρισκόταν σε τρένο στη Μουμπάι, μόλις ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το δράστη ξέσπασε.
Συγκεκριμένα, άρχισε να φωνάζει στο δράστη και να τον χαστουκίζει επανειλημμένα ενώ εκείνος στεκόταν, με τα χέρια του περασμένα σε χειροπέδες.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η 23χρονη νοσοκόμα ταξίδευε με το πρωινό τρένο της Μουμπάι στις 27 Ιουλίου 2013, όταν ένας «μεθυσμένος» ανέβηκε στο βαγόνι της και, σύμφωνα με την ίδια, της επιτέθηκε και επιχείρησε να τη βιάσει.

Η γυναίκα σήμανε το συναγερμό που υπάρχει στο βαγόνι και οι αρχές κινητοποιήθηκαν και συνέλαβαν το δράστη σε βάρος του οποίου απαγγέλθηκαν και κατηγορίες για απόπειρα φόνου.

Το βίντεο με το περιστατικό της επίθεσης του θύματος απόπεριας βιασμού κατά του δράστη κάνει το γύρο του διαδικτύου μόλις λίγες ημέρες μετά την απόφαση Ινδικού δικαστηρίου να καταδικάσει σε θάνατο τέσσερις άνδρες για τον ομαδικό βιασμό και τον άγριο ξυλοδαρμό μιας νεαρής φοιτήτριας μέσα σε λεωφορείο, η οποία λίγες ημέρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.




ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis

Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: