ΣΙΝΕ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Επιστρέφουν οι «Βασιλιάδες»! Πότε & σε ποιο κανάλι;;;

Μπορεί να έχει γραφτεί πολλές φορές ότι οι «Βασιλιάδες» επιστρέφουν και λίγο πολύ η είδηση αυτή να έχει καταντήσει και ανέκδοτο ίσως όμως να είναι και η μόνη φορά που υπάρχει μια...
δόση αλήθειας σε όσα ακούγονται και γράφονται το τελευταίο καιρό.

Ο ΑΝΤ1 το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε έντονες διαπραγματεύσεις με την ξένη εταιρεία παραγωγής που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του κόνσεπτ στην Ελλάδα και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με το MEGA ή το στούντιο ΑΤΑ.

Οι ξένοι που διαχειρίζονται τους «Βασιλιάδες» ήρθαν σε επαφή με το κανάλι του Αμαρουσίου σε μια προσπάθεια να μην λήξει έτσι άδοξα η προβολή της σειράς στην τηλεόραση, μιας σειράς που τόσο αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό αλλά δεν κατάφερε να δει ολόκληρη.

Οι διαπραγματεύσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο και σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά ώστε ο ΑΝΤ1 να αποκτήσει το δικαίωμα να γυρίσει δεύτερο κύκλο επεισοδίων κάποια στιγμή αλλά μέσα στη σεζόν. Στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου επιβεβαίωσε την είδηση στο TV24 επισημαίνοντας ότι αυτό που συζητιέται δεν έχει καμία σχέση με τα επεισόδια που έχει στα χέρια του το Μεγάλο Κανάλι ούτε και με τα επεισόδια που γυρίστηκαν με το στούντιο ΑΤΑ πόσω μάλλον με τα χρωστούμενα δεδουλευμένα που οφείλει η εταιρεία παραγωγής και για τα οποία οι συντελεστές έχουν κινηθεί νομικά.

Αν και εφόσον οι δυο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία τότε σε μια δεύτερη φάση το κανάλι θα έρθει σε επαφή με τους ηθοποιούς που έπαιζαν στον α' κύκλο της σειράς ρωτώντας τους κατά πόσο θα ήθελαν να συμμετέχουν στο νέο αυτό κύκλο. Το κανάλι σε καμία περίπτωση δεν θα απαιτήσει την συμμετοχή όλων των ηθοποιών. Σε περίπτωση διαφωνίας μπορεί να αντικατασταθεί ένας ρόλος, μπορούν όμως να αντικατασταθούν και οι πάντες.

Υπογραμμίζεται ότι δεν υπάρχει καμία δέσμευση ο δεύτερος κύκλος να γυριστεί με τους ίδιους ηθοποιούς γι' αυτό και ο ΑΝΤ1 δεν ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με τους πρωταγωνιστές της σειράς. Πάντως, σε περίπτωση που όλα πάνε καλά, τότε δεν αποκλείεται ο ΑΝΤ1 να ξεκινήσει και συζητήσεις αναφορικά με τα 20 περίπου επεισόδια που έχουν γυριστεί για τον β' κύκλο, αλλά το MEGA κρατάει στο συρτάρι του εδώ και δυο χρόνια.
kamikaze.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: