ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Συλλήψεις για διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών στην Κέρκυρα!!! [φωτο]

Για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών συνελήφθησαν στην Κέρκυρα, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, σε δύο διαδοχικές επιχειρήσεις.
Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη... το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 32χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, την οποία είχε προμηθευτεί από 42χρονο ιδιοκτήτη εμπορικής επιχείρησης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην επιχείρηση του 42χρονου και στην οικία του, εντοπίστηκαν κρυμμένες σε διάφορα σημεία συσκευασίες, με ηρωίνη βάρους 47 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 29 γραμμαρίων, δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 62 εκατοστών, 64 δισκία απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων, δύο κυνηγετικά όπλα χωρία νόμιμη άδεια κατοχής, μία σιγαστήρα κυνηγετικού όπλου και μία ζυγαριά ακριβείας.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν το βράδυ της ίδιας μέρας μία 29χρονη και ένας 33χρονος, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο όπου βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 41 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 370 γραμμαρίων, μικροποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης, 18 δισκία απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων και μία ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.


από directNEWS.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: