ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Σε διαθεσιμότητα και οι αθλητές που διορίστηκαν στο Δημόσιο!!!

Ούτε οι αθλητές που διορίστηκαν στο δημόσιο, λόγω των επιτυχιών τους θα γλιτώσουν από την «λαίλαπα» της διαθεσιμότητας που... 
θέτει σε εφαρμογή η κυβέρνηση ως πειθήνιο όργανο της Τρόικας.
Συγκεκριμένα, με βάση την κοινή υπουργική απόφαση που αφορά στη διαθεσιμότητα 12.500 δημόσιων υπαλλήλων, πολλοί από τους 900 πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες, οι οποίοι διορίστηκαν σε διάφορες θέσεις του δημόσιου τομέα, αναμένεται να τεθούν στο καθεστώς της διαθεσιμότητας.
Μπροστά σε αυτό τον κίνδυνο αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών συναντήθηκε την Πέμπτη  με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο τελευταίος ξεκαθάρισε ότι η απόφαση δεν προβλέπει καμία εξαίρεση για τους αθλητές. Ωστόσο, άφησε ανοικτό  το ενδεχόμενο να υπάρξει μελλοντικά πρόβλεψη εξαίρεσής τους από παρόμοια μέτρα.

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση βάζει πρώτους στις λίστες των απολύσεων τους αθλητές
Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ  με  ανακοίνωσή του  «καταγγέλλει τις απολύσεις των εργαζομένων αθλητών, με όποιο περιτύλιγμα κι αν παρουσιάζονται, δεν τις αναγνωρίζει και δεν τους διαχωρίζει από τις υπόλοιπες πληττόμενες κοινωνικές ομάδες».
Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην ίδια ανακοίνωση  καταγγέλλει τη συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου ότι «βάζει πρώτους στις λίστες των απολύσεων τους αθλητές που υπηρετούν σε δημόσιες υπηρεσίες... Μάλιστα οι συγκυβερνήτες προσπαθούν να διαιρέσουν τους αθλητές σε κατηγορίες για να κάμψουν κάθε φωνή διαμαρτυρίας, σε Ολυμπιονίκες κατόχους μεταλλίου, απλούς Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές και λοιπούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επανειλημμένα διακηρύξει ότι είναι ενάντια στις παράνομες απολύσεις και δια του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να αναγνωρίσει όποια παράνομη και αντισυνταγματική απόλυση γίνει».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: