ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Συνέβη και αυτό! Δήμαρχος Αμαρουσίου σε δημότη: Για τρεις μέρες μην περνάς από την Κηφισίας!!

Για τον Δήμο Αμαρουσίου σας τα έχουμε γράψει πολλές φορές. Περιττά έργα για να τρέχουν τα προγράμματα και να κονομάνε οι κατασκευαστές. Φανφάρες και ουσία μηδέν. Δείτε και την αλληλογραφία μιας δημότη που διαμαρτύρεται για ένα... τρομερά επικίνδυνο σημείο στην Λεωφόρο Κηφισίας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.


Δημότις
Κύριε Δήμαρχε,
Ονομάζομαι Α. Δ. και είμαι Δημότις Αμαρουσίου (τα στοιχεία στην διάθεση του Blog.gr).
Καταφεύγω στην λύση του e-mail, διότι τηλεφωνικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αμαρουσίου, με το Υπουργείο Υποδομών (που έχει σήμερα απεργία, αλλά θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω και αύριο) και με την Περιφέρεια που με ενημέρωσαν ότι πρέπει να απευθυνθώ στον Δήμο Αμαρουσίου.

Από εχθές, συντελείται στην οδό Γαρδέλη ένα εν γένει έγκλημα, καθώς τα έργα που γίνονται στο εξωτερικό τμήμα της πλατείας Αγ. Λαύρας (επί της οδού Γαρδέλη), επεκτάθηκαν τόσο, ώστε στο σημείο που συναντάει κάθετα την Λ. Κηφισίας (στο εκκλησάκι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος) οι πεζοί να αναγκάζονται να κατεβαίνουν στην Λ. Κηφισίας για να περάσουν από το συγκεκριμένο σημείο.

Καταγγέλω επώνυμα το συγκεκριμένο περιστατικό και απαιτώ από τον Δήμο να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε να μην θρηνήσουμε θύματα και να έχουμε ώς δημότες την απαιτούμενη ασφάλεια στις μετακινήσεις μας!

Επισυνάπτω και σχετική φωτογραφία που τραβήξα από το συγκεκριμένο σημείο (πάνω).

Απάντηση γραφείου Δημάρχου ( όπως είναι με τις ανορθογραφίες)

κατ' αρχάς σας ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία σας να επικοινωνήσετε γραπτώς με το γραφείο μας αφού η πρωινή μας επικοινωνία δεν κατέστει εφικτή. Πράγματι η Τεχνική Υπηρεσία είχε στάση εργασίας σήμερα και δεν μπορέσατε να καταγγείλετε το γεγονός στην αρμόδια υπηρεσία. Κατανοούμε απολύτως την αγανάκτησή σας, σας ζητούμε όμως να κάνετε λίγη υπομονή αφού στις επόμενες τρεις ημέρες η κατασκευή του πεζοδρομίου θα έχει ολοκληρωθεί. Αξίζει πιστεύουμε να κάνετε ένα κύκλο για λίγες μέρες και όχι να περνάτε από την Κηφισίας (σ.σ!!!) αφού σε λίγο καιρό θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα τα οποία θα αναβαθμίσουν ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των Δημοτών μας και όχι μόνο.
Σε κάθε περίπτωση σας γνωρίζουμε πως υπάρχουν οι προστατευτικές πινακίδες για να προσέχουν τόσο οι πεζοί όσο και οι οδηγοί οχημάτων.

Πάντοτε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση
Γραφείο Δημάρχου Αμαρουσίου

Ανταπάντηση Δημότιδος
Αγαπητοί,
Σας ενημερώνω ότι εγώ σωματικά είμαι απολύτως υγιής και δεν ανήκω σε κάποια κατηγορία ευπαθούς ομάδας.

Θα στέλνατε το ίδιο κείμενο αν επικοινωνούσε μαζί σας κάποιος ανάπηρος, τυφλός, μητέρα με καροτσάκι, ηλικιωμένος/η?

Όχι, τρεις ημέρες είναι πάρα πολλές για αυτές τις ομάδες συμπολιτών μας που ανέφερα!

Και να σας ενημερώσω (σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε) ότι για τα αυτοκίνητα που κατεβαίνουν την Λ. Κηφισίας η σήμανση είναι ορατή αφού ο πεζός αναγκαστεί να κατέβει από το πεζοδρόμιο και είναι πίσω από την εκκλησία για κάποιον που είναι μέσα στο αυτοκίνητό του!

Και την ημέρα πάει κι έρχεται. Μάλλον δεν έχετε κυκλοφορήσει ποτέ βράδυ στο Μαρούσι για να έχετε εικόνα πώς είναι η Λ. Κηφισίας με οδηγούς που τρέχουν σαν παλαβοί (μεθυσμένοι, ή μη). Πιστεύετε ότι θα δουν την σήμανση???

Με όλο το θάρρος, η απάντησή σας, προσβάλει την νοημοσύνη των Δημοτών και θίγει 100% τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Υπάρχει κενό ασφαλείας, το οποίο έπρεπε πρωτίστως να καλύψει η κατασκευαστική εταιρεία που πραγματοποιεί τις εργασίες και στην συνέχεια, αν δεν πληροί τους κανόνες, να έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες ενέργειες από τον Δήμο για την αποκατάσταση αυτού του κενού.

Αξίζει για τα τσιμέντα και τα έργα, να ρισκάρουμε ανθρώπινες ζωές για τις επόμενες ημέρες?

Όχι, τρεις ημέρες είναι πάρα πολλές!

Τώρα που γνωρίζετε, περιμένουμε να κάνετε κάτι ΣΗΜΕΡΑ!!!!

Με εκτίμηση,
Α. Δ.
Φανταστείτε τι γίνεται στα πιο σοβαρά...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: