ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Παίκτης του Ολυμπιακού έφυγε για ένα μοντέλο;

Ποιος ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων πήρε μεταγραφή σε συγκεκριμένη ομάδα για τα μάτια μιας όμορφης κοπέλας; 
Παρόλο που είχε προτάσεις κι από άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, ο... Τόμας Ντε Βινσέντι αποφάσισε να επιστρέψει στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός προτίμησε τον "Αγιαξ της Ηπείρου" επειδή ξέρει την ομάδα και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς. Την περυσινή σεζόν, άλλωστε, έπαιξε μεγάλη μπάλα στα Γιάννινα και γι΄ αυτό πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Πάντως, δεν ήταν μόνο αυτοί οι λόγοι που ο Ντε Βινσέντι διάλεξε τον ΠΑΣ για να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός από τους ερυθρολεύκους. Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", o Αργεντινός ήθελε να επιστρέψει στα Γιάννινα και για τα μάτια μια όμορφης Γιαννιώτισσας!

Μία νεαρή κοπέλα, ονόματι Τζίνα, που ασχολείται με το μόντελινγκ, έχει κλέψει την καρδιά του Ντε Βινσέντι και γι΄ αυτό ο Αργεντινός επιθυμούσε να επιστρέψει σαν τρελός στον ΠΑΣ.

Επίσης, με την παραχώρηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, να ξέρετε ότι έγινε και το χατίρι του Μίτσελ, ο οποίος είχε ζητήσει από τη διοίκηση να δοθεί ο παίκτης δανεικός, παρόλο που ο Σάββας Θεοδωρίδης τον ήθελε και τον υπολόγιζε στον Ολυμπιακό.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: