ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΛΕΞ ΟΤΙ ΖΕΙ!!!

Εκπληκτικό είναι το βίντεο το οποίο έχει ανέβει εδώ και λίγο καιρό στο youtube το οποίο δείχνει τον Άλεξ πώς είναι σήμερα.
Τον δείχνει ζωντανό και μάλιστα για να πιστοποιήσει ότι είναι αυτός κάνει ζουμ στο...
πρόσωπό του δείχνοντας τις χαρακτηριστικές ελιές που υπάρχουν σε αυτό.
Ο Μάκης Βραχιολίδης και η "Ελεύθερη Ώρα" τον περασμένο Νοέμβριο είχαν αποκλειστική συνέντευξη της Χριστίνας Αντωνοπούλου της ψυχολόγου η οποία διορίστηκε από την μητέρα του εξαφανισμένου Άλεξ, Νατέλα, η οποία δήλωνε ότι ο Άλεξ δεν δολοφονήθηκε αλλά ενδεχομένως απήχθη, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι είναι ζωντανός.

Ιδού η συνέντευξη: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (VIDEO)!  
"Ο ΑΛΕΞ ΖΕΙ"! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞ!
Η εφημερίδα "Παρασκήνιο" πρόσφατα παρουσίασε την φωτογραφία του Άλεξ όπως είναι σήμερα, απευθυνόμενη μηνυματικά προς την μητέρα του Άλεξ, Νατέλα. Μάλιστα δε ζήτησε από την Δικαιοσύνη να ξανανοίξει τον φάκελο Άλεξ. Θυμίζουμε ότι η κ. Αντωνοπούλου διεχώρησε την θέση της από την μητέρα Νατέλα, διαπιστώνοντας ότι δεν πρόκειται για δολοφονία του μικρού Άλεξ, βρίσκεται δε σε δικαστική διαμάχη με την μητέρα του εξαφανισμένου νεαρού. Δείτε το απίστευτο βίντεο με τον Άλεξ όπως είναι σήμερα: Κάνοντας συμβάλετε στην αύξηση της δημοτικότητας της ιστοσελίδας μας και μας ενισχύετε ώστε να παραμείνει δωρεάν για πάντα. Πρόκειται καθαρά για εκούσια ενέργεια και εξαρτάται από την πρόθεση σας να διαδώσετε το άρθρο..

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: