ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΛΙΝΑ ΤζΟΥΒΕΚΑ... Σε Πρώτη Μετάδοση το Νέο της τραγούδι με τίτλο ''ΣΗΜΕΡΑ''

Η Ελίνα Τζουβέκα μας παρουσιάζει....
Το Νέο της τραγούδι με τίτλο ''ΣΗΜΕΡΑ''
Σε Πρώτη Μετάδοση

▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Απολαύστε την...

Η Ελίνα σήμερα ειναι 23χρονών από πολύ μικρή ασχολήθηκε με την μουσική ως μελος πολλών χορωδιών συμμετέχοντας σε πολλούς διαγωνισμούς τραγουδιού.

Ηταν πάντα πολυ καλή μαθήτρια γι αυτό κι αποφάσισε να σπουδάσει. Κατάφερε να μπει στο τμήμα φιλολογίας Πατρών απο το οποίο και αποφοίτησε πριν λίγες μέρες.

Παράλληλα με τις σπουδές τις τραγουδούσε σε νυχτερινά μαγαζιά της Πάτρας κι όχι μόνο κάνοντας συνεργασίες με αξιόλογους ανθρώπους στον χώρο.

Κανει μαθήματα φωνητικής, βιολιου, σολφεζ ενώ ασχολείται μόνη της με το αρμόνιο της. Η μουσική γι αυτήν ειναι η ηρεμία της.. η ανησυχία της… ο ερωτάς της, αφού όπως λεει απο τότε που θυμάται τον εαυτό της μονίμως τραγουδάει….!

Οπως αναφέρει η μουσική δεν αναιρεί την ιδιότητα της ως φιλόλογος αλλα και το αντίθετο. Τον τελευταίο καιρό ειναι πανευτυχής γιατί μετά το πτυχίο της όλα όσα ήθελε να πετύχει αρχίζουν να παίρνουν υπόσταση.

Πρόσφατα συνεργάστηκε με ανθρώπους που όπως λέει την πίστεψαν και την βοήθησαν πολύ. Ο Τασος Μπλαθρας και ο Γιάννης Μπλαθρας είναι δυο αξιόλογοι μουσικοί με πολύ καλές συνεργασίες και είναι οι συνθέτες του πρώτου της κομματιού που κυκλοφορεί σε λίγες ώρες επίσημα.

Ο τίτλος είναι “ΣΗΜΕΡΑ”. Είναι ενα λάτιν dance κομμάτι με πολύ ερωτικό στίχο που της ταιριάζει πολύ…….Δεν αποχωρίζεται εύκολα την πόλη της. Θα την συναντήσουμε στο νυχτερινό κέντρο “ΑΣΤΕΡΙΑ “

Να της ευχηθούμε καλή επιτυχία!!!

pelop.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: