ΣΙΝΕ

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Όπου γίνεται ένας αγιασμός, ξεκινάει μια απεργία!

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε χτες η φετινή σχολική χρονιά και θα συνεχιστεί με την καθιερωμένη απεργία των εκπαιδευτικών. Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον αγιασμό τα τελευταία χρόνια, αφού προκαλεί πολλά προβλήματα στα σχολεία. Προτείνω να...
καταργήσουμε τον αγιασμό για να πάνε όλα καλά.

Χτες μοιράστηκαν βιβλία στους μαθητές, αν και οι μαθητές θα προτιμούσαν να τους μοιράσουν χρήματα γιατί το χαρτζιλίκι έχει μειωθεί αισθητά.

Πάντως, πολλοί μαθητές πούλησαν ήδη τα βιβλία τους, για να έχουν λεφτά για καφέ και τσιγάρα.

Οι μαθητές δήλωσαν στα ΜΜΕ πως είναι υπέρ της απεργίας των εκπαιδευτικών γιατί δεν πηγαίνουν σχολείο και θα μπορέσουν να κάνουν καμιά δουλειά του ποδαριού ή καμιά ληστεία, για να βοηθήσουν τους γονείς τους που τα φέρνουν δύσκολα βόλτα.

Επίσης, πολλοί μαθητές πιστεύουν πως το σχολείο είναι άχρηστο επειδή σου φουσκώνει επί 12 χρόνια τα μυαλά πως θα μπορέσεις να γίνεις ένας ελεύθερος και αξιοπρεπής άνθρωπος, και στο τέλος καταλήγεις να γίνεσαι δούλος όπως οι γονείς σου.

Μήνυμα στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, και τους καλεί να γίνουν μια γροθιά, να συγκρουστούν βίαια με τις δυνάμεις καταστολής, και να ανατρέψουν τα Μνημόνια και το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο.

Στο μήνυμά του, ο Αρχιεπίσκοπος ζητάει από μαθητές και εκπαιδευτικούς να έχουν πάντα στο μυαλό τους τον Χριστό και τονίζει πως με την βοήθεια του Θεού θα τους γαμήσουμε την Παναγία.

http://pitsirikos.net
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: