ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Απατημένοι σύζυγοι καρφώνουν τους πρώην στο... ΣΔΟΕ!

Τις δυνάμεις τους ενώνουν οι απατημένοι σύζυγοι και τα απολυμένα στελέχη επιχειρήσεων καθώς φαίνεται πως για να εκδικηθούν τους πρώην συντρόφους ή εργοδότες τους δίνουν φακέλους-φωτιά στο ΣΔΟΕ.
Το Σώμα δέχεται βροχή καταγγελιών αυτή την περίοδο είτε στο... τετραψήφιο νούμερο 1517 είτε μέσω αλληλογραφίας. Στη μεγάλη πλειοψηφία τους πρόκειται για ανώνυμες καταγγελίες για φοροδιαφυγή, παράνομο πλουτισμό, διαφθορά, υποθέσεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος αλλά και περιπτώσεις πολυτελούς διαβίωσης που δεν δικαιολογούνται από τα φανερά εισοδήματα.

Όπως αναφέρει στέλεχος του ΣΔΟΕ, οι καταγγελίες φτάνουν και τις 150 την ημέρα και περνούν από αξιολόγηση. Το τελευταίο διάστημα, προσθέτει, δεχόμαστε πολλές καταγγελίες από διαζευγμένες-απατημένες συζύγους, απολυμένα στελέχη εταιρειών, επιχειρηματίες οι οποίοι «καρφώνουν» ανταγωνιστές τους αλλά και λογιστές που παραμένουν απλήρωτοι.

Μάλιστα οι καταγγέλλοντες, επειδή λόγω της... ιδιότητάς τους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, αποστέλλουν και σχετικά έγγραφα.

Έθνος

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: