ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια φαίνεται να είναι έγκυος [φωτο]

Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια φαίνεται να είναι έγκυος; Δείτε το βίντεο από τη συναυλία της που φαίνεται η κοιλίτσα της.
Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν την...

Έλενα Παπαρίζου έγκυο το τελευταίο διάστημα αλλά η τραγουδίστρια το είχε διαψεύσει.
Μια όμως πρόσφατη εμφάνιση έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν όντως διανύει μια εγκυμοσύνη. Η Έλενα Παπαρίζου σε συναυλία που έδωσε στην Τήνο μαγνήτισε τα βλέμματα όλων με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η Έλενα Παπαρίζου περνάει την καλύτερη στιγμή της ζωής της. Δεν είναι μόνο ο έρωτας που της έχει χτυπήσει την πόρτα και θα την οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας, όπως άλλωστε και η ίδια έχει παραδεχτεί, αλλά ετοιμάζεται να νιώσει την πιο μεγάλη χαρά για μια γυναίκα.

Να γίνει δηλαδή μητέρα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του «Yes!», η πανέμορφη τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου διανύει τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μπορεί η ίδια αλλά και ο σύντροφός της Ανδρέας Καψάλης να μην αποκαλύπτουν τίποτα, αφού πρέπει να περάσουν οι τρεις πρώτοι μήνες για να «δέσει» το μωρό, αλλά σε επτά μήνες περίπου θα κρατούν αγκαλιά τον καρπό του έρωτά τους. Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας ήθελαν πάρα πολύ να κάνουν ένα παιδί. Μάλιστα η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε τονίσει: «Έχω εντυπωσιαστεί και η ίδια με το πόσο έτοιμη νιώθω να αποκτήσω ένα παιδί.

Το θέλω. Μου το βγάζει σίγουρα ο Ανδρέας. Ίσως να έχει να κάνει και με το γεγονός ότι έχω πατήσει τα 31». Τον τελευταίο καιρό οι φήμες για εγκυμοσύνη της Παπαρίζου έδιναν κι έπαιρναν. Μπορεί να μη διέκοψε τις συναυλίες της, αλλά ήταν πολύ προσεκτική στις κινήσεις της κάτι που σχολιάστηκε ιδιαίτερα.

Στις 28 Ιουλίου στην Καβάλα απέφυγε να βγει έξω και προτίμησε να καθίσει όλη την ώρα στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί, ενώ στην Τήνο αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο απέφυγε να πάει με το ταχύπλοο προτιμώντας την ηρεμία του πλοίου της γραμμής.

Μετά την ευχάριστη αυτή εξέλιξη, αναμένεται να επισπευτεί και ο γάμος της με τον Καψάλη. Ο τελευταίος στην αρχή του καλοκαιριού έκανε (όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια) πρόταση γάμου με ένα μονόπετρο και η Έλενα Παπαρίζου είπε αμέσως το «ναι». «Ανδρέα, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.

Το ζευγάρι άφησε ανοιχτή την ημερομηνία του γάμου αν και η Έλενα Παπαρίζου έλεγε ότι «μπορεί να μας τη δώσει και να παντρευτούμε ξαφνικά». Τώρα υπάρχει ένας λόγος παραπάνω για να ντυθεί νυφούλα.
Δείτε το βίντεο από τη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου:
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: