ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΤΡΑ-ΣΟΚ: Οι βίζιτες γίνονται… πόρτα – πόρτα!- Από τον προαγωγό μέχρι τον διαμεσολαβητή και από εκεί στον πελάτη!

Πόρτα-πόρτα γίνονται πλέον οι… βίζιτες στην επαρχία! 
Μια νέα και άκρως αποδοτική μέθοδο προώθησης ερωτικών ραντεβού, που τους εξασφαλίζει προστασία από τις διωκτικές αρχές και υψηλά έσοδα, έχουν επιστρατεύσει το τελευταίο διάστημα τα ροζ κυκλώματα που...
κινούν τα νήματα της παράνομης πορνείας εκτός Αθηνών. Πρόκειται για τη μέθοδο «πόρτα- πόρτα» που λειτουργεί χάρη σε έμπιστους «διαμεσολαβητές», οι οποίοι έχουν τακτική επικοινωνία με πελάτες υψηλού εισοδήματος, στους οποίους προωθούν καλλίγραμμες καλλονές για άφθονο σεξ έναντι πολλών δεκάδων ευρώ! Πώς όμως δουλεύει το σύστημα «πόρτα-πόρτα», πώς χτίζεται το δίκτυο των πελατών και με ποιο τρόπο καταφέρνουν οι προαγωγοί και οι «διαμεσολαβητές» να διατηρούν την ανωνυμία τους, ειδικά όταν δραστηριοποιούνται σε μικρές πόλεις όπου τίποτα δεν μένει κρυφό;

Τους τελευταίους μήνες και προκειμένου να μην κινούν τις υποψίες και να μην μπαίνουν στο μάτι των διωκτικών αρχών, πολλά ροζ κυκλώματα που δρουν σε πόλεις όπως η Πάτρα, η Καβάλα, η Λάρισα, τα Γιάννενα, αλλά και σε νησιά, όπως η Κρήτη και η Ρόδος, έχουν πάψει να δημοσιεύουν αγγελίες γνωριμιών στις εφημερίδες και το ίντερνετ και πλέον «δουλεύουν» πίσω από τα φώτα, διαφημίζοντας το… προϊόν τους από στόμα σε στόμα και μέσω κινητών τηλεφώνων.

Συγκεκριμένα, τα μέλη των κυκλωμάτων παράνομης πορνείας έρχονται σε συμφωνία με πολίτες υπεράνω υποψίας, όπως ιδιοκτήτες ξενοδοχείων αλλά και ιδιοκτήτες ανοίκιαστων διαμερισμάτων, και τους πληρώνουν αδρά προκειμένου να παίξουν τον ρόλο του ενδιάμεσου και του διαφημιστή των γυναικών που εκμεταλλεύονται. Στη συνέχεια οι «διαμεσολαβητές», που συνήθως διατηρούν γνωριμίες με πρόσωπα της υψηλής τοπικής κοινωνίας που έχουν χρήματα και δεν διστάζουν να ξοδέψουν μια μικρή περιουσία για να περάσουν λίγες ώρες ξεγνοιασιάς με αιθέριες υπάρξεις, έχουν την υποχρέωση να ενημερώνουν το καρνέ των υποψήφιων πελατών για τις νέες αφίξεις στην πόλη, τις υπηρεσίες, τις χρεώσεις, τις διαθέσιμες ημερομηνίες για ραντεβού, αλλά και το μέρος στο οποίο θα συναντήσουν τις ιερόδουλες.

«Κανονίζουν ακόμα και ομαδικά παιχνίδια»

Πριν μεταφέρουν τις κοπέλες σε μια πόλη, οι προαγωγοί επικοινωνούν με τους διαμεσολαβητές και τους δίνουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία. Τους λένε για την εμφάνιση των γυναικών, τις υπηρεσίες που προσφέρουν, το χρονικό διάστημα που θα μείνουν στην πόλη και το ύψος της ταρίφας! Στη συνέχεια επικοινωνούν τηλεφωνικά με τους πελάτες και τους φουσκώνουν τα μυαλά λέγοντάς τους πως αν καταβάλουν ένα σεβαστό ποσό, θα μπορέσουν να κάνουν έρωτα με την τάδε επώνυμη που έχει φωτογραφηθεί σε περιοδικά, που έχει δουλέψει ως μοντέλο και που είναι περιζήτητη στην Αθήνα. Παράλληλα τους ενημερώνουν σχετικά ακόμη και για το μέρος όπου θα πραγματοποιηθούν τα ραντεβού, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πόλη και σε διαφορετικό μέρος κάθε φορά. Αυτό γίνεται γιατί πολλοί πελάτες είναι παντρεμένοι και δεν θέλουν να δώσουν στόχο και αφορμή για σχόλια. Έτσι κανονίζεται το μυστικό ραντεβού και διασφαλίζεται η ανωνυμία τόσο των πελατών όσο και των ενδιαμέσων, που και οι δύο φοβούνται να μιλήσουν ακόμη και σε γνωστούς τους, ενώ οι προαγωγοί μένουν στην αφάνεια και δεν φαίνονται πουθενά».
dete.gr 

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: