ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΠΑ: Νάρκωσε τη φίλη του και χάραξε τα αρχικά του στο... αιδοίο της!

Με χειροπέδες βγήκε από το σπίτι του την προηγούμενη εβδομάδα ένας άνδρας από την Αριζόνα των ΗΠΑ, καθώς σύμφωνα με τις Αρχές, νάρκωσε και, στη συνέχεια, χάραξε τα αρχικά του στο αιδοίο της φίλης του.
Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον 49χρονο Κρίστοφερ Τζάκσον να... χρησιμοποίησε ένα εδικό εργαλείο χάραξης και ένα φλόγιστρο, προκειμένου να μπορέσει να χαράξει τα αρχικά "CJ" στη φίλη του, όσο εκείνη κειτόταν αναίσθητη.

Οι Αρχές λένε ότι το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Μάιο, ωστόσο το θύμα μόλις πρόσφατα αποφάσισε να καταγγείλει τον 49χρονο, καθώς φοβόταν να το κάνει νωρίτερα.
Σύμφωνα με τα έγγραφα που προσκομίστηκαν στο δικαστήριο, την ημέρα που συνέβη το περιστατικό, ο Τζάκσον είχε ζητήσει από τη φίλη του να πάνε για χορό μετά από ένα παιχνίδι μπέιζμπολ. Όταν εκείνη του είπε ότι ήταν πολύ κουρασμένη, ο 49χρονος της προσέφερε κάποια χάπια, τα οποία της είπε ότι θα την κρατούσαν ξύπνια, ωστόσο, σύντομά μετά την κατάποσή τους, η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της.

Αρκετές ώρες αργότερα, όταν, τελικά, συνήλθε, συνειδητοποίησε ότι βρισκόταν στο κρεβάτι του Τζάκσον και ότι ένιωθε έντονο πόνο στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα όσα είπε η ίδια στην αστυνομία, ο 49χρονος της εξήγησε ότι της χάραξε τα αρχικά του, ενώ καυχήθηκε ότι, στο παρελθόν, είχε κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα και σε άλλες φιλενάδες του – κι αυτό, επειδή θεωρούσε ότι «ο κόλπος της κάθε μίας από αυτές του ανήκε».

Μετά την καταγγελία της κοπέλας, η αστυνομία ερεύνησε το σπίτι του Τζάκσον, όπου και βρήκε τόσο το φλόγιστρο όσο και το εργαλείο χάραξης που είχε χρησιμοποιήσει για να χαράξει τα αρχικά του στο άτυχο θύμα του.

Ο 49χρονος άνδρας κρατείται πλέον στη φυλακή με την κατηγορία της επιβαρυντικής κακοποίησης, η οποία επέφερε σοβαρές σωματικές βλάβες.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: