ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Έβαλε τη χελώνα του σε μπέργκερ, για να την περάσει στο αεροπλάνο!

Αξιωματούχοι ασφάλειας στο αεροδρόμιο της Γκουανγκτσού στην Κίνα εντόπισαν έναν άνδρα που προσπαθούσε να... περάσει κρυφά στο αεροπλάνο τη χελώνα του, την οποία είχε βάλει μέσα σε μπέργκερ, προκειμένου να την καμουφλάρει.

Το προσωπικό του αεροδρομίου τον υποψιάστηκε, όταν είδε στο μηχάνημα ακτίνων Χ ότι το εν λόγω μπέργκερ έφερε κάποιες παράξενες «προεξοχές».

Ο εν λόγω άνδρας, που αναφέρεται μόνο ως Λι, επέμενε ότι δεν υπάρχει καμία χελώνα στην τσάντα του. «Δεν υπάρχει καμία χελώνα εκεί μέσα. Μόνο ένα χάμπουργκερ. Δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο να δείτε» είπε.

Δεν έπεισε, φαίνεται, τους υπαλλήλους, οι οποίοι άνοιξαν την τσάντα και είδαν το ταλαίπωρο ζώο καλυμμένο με ψωμάκι και ντομάτα. Ο Λι παρέδωσε τη χελώνα του σε φιλικό του πρόσωπο και συνέχισε το ταξίδι μόνος του.

Συχνά, επιβάτες προσπαθούν να περάσουν άγρια ζώα στο αεροσκάφος. Το 2009, ένας Βρετανός συνελήφθη επειδή προσπαθούσε να φύγει από το Ρίο Ντε Ζανέιρο με περισσότερες από 1.000 αράχνες στη βαλίτσα του, ενώ νωρίτερα τον Ιούλιο θαλάσσιες χελώνες που κινδυνεύουν με εξαφάνιση βρέθηκαν στις βαλίτσες δύο επιβατών στο αεροδρόμιο της Καλκούτα.
skaei.blogspot.gr
 
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: