ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιοι δώσανε εντολή στον Ρουπακιά για την δολοφονία Φύσσα

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από τις αρχές, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, διαπιστώνεται μια ιεραρχική δομή εγκληματικής οργάνωσης, με μορφή πυραμίδας που... ξεκινά από ψηλά και καταλήγει στον εκτελεστή Γιώργο Ρουπακιά.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την εξέταση των τηλεφωνικών επικοινωνιών που είχε ο 45χρονος πριν τη δολοφονία, ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος έχει ομολογήσει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δέχθηκε και έκανε δέκα τηλεφωνήματα.

Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς που συμμετείχαν τηλεφωνικά σε αυτή την κινητοποίηση είναι και ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας της Χρυσής Αυγής που συνελήφθη για οπλοκατοχή αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή.

Όλα τα τηλεφωνήματα έγιναν κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα, που παρακολουθούσε το θύμα, στην καφετέρια «ΚΟΡΑΛΙ», απ’ όπου ξεκίνησε και η ένταση, με ανταλλαγή βλεμμάτων, ανάμεσα στην παρέα του θύματος Παύλου Φύσσα και δύο άλλων θαμώνων που αποδεικνύεται ότι είναι χρυσαυγίτες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχουν ακόμα δοθεί όλα τα στοιχεία από τις τηλεφωνικές εταιρείες μετά την άρση απορρήτου, από τα οποία αναμένεται να συμπληρωθεί το παζλ της αλληλουχίας των τηλεφωνικών επικοινωνιών, προκειμένου να διευκρινιστεί πόσοι και ποιοι εμπλέκονται στην κινητοποίηση των ομάδων.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: