ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΧΙ στο νεοναζισμό και στο φασισμό!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

ΟΧΙ στο νεοναζισμό και στο φασισμό
Η Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών Π.Ε. καταδικάζει τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη γνωστή συμμορία ναζιστών. Ο θυμός έχει κατακλύσει κάθε πολίτη της χώρας μετά το βάρβαρο θάνατο του... συμπολίτη μας, αποτέλεσμα της βίαιης δράσης ακροδεξιών παρακρατικών στοιχείων.

Η Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών Π.Ε. εκφράζει την έντονη ανησυχία της για την αύξηση της πολιτικά υποκινούμενης βίας και της συστηματικής καλλιέργειας μίσους από τα μέλη κόμματος του ελληνικού κοινοβουλίου, το οποίο λειτουργεί ως "συμμορία εγκληματιών" τα τελευταία χρόνια.

Η πολιτικά υποκινούμενη βία αυτού του είδους που εκδηλώνεται με δημόσιες πράξεις βίας, ξενοφοβίας και ρατσισμού και με χαρακτηριστικά εγκληματικής οργάνωσης, αφήνοντας αρκετές φορές πίσω της νεκρούς, είναι απαράδεκτη και επικίνδυνη.

Τη στιγμή που τέτοιες επιθέσεις, ιδιαίτερα εναντίον μεταναστών και προσφύγων, αυξάνονται καθημερινά η κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι βρισκόμαστε πια σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και ότι πρέπει να αντιμετωπίσει το κακό μαζί με όλες τις άλλες πολιτικές δυνάμεις, στη ρίζα του. Η ιστορία, άλλωστε, μας διδάσκει πως ο φασισμός έχει ολέθριες συνέπειες αν αφεθεί ανεξέλεγκτος, αφού τρέφεται και απλώνεται από το αίμα, εκμεταλλευόμενος συνήθως τα ένστικτα κοινωνιών που καταρρέουν.

Μηδενική ανοχή στη συμπεριφορά των μελών και στελεχών του μορφώματος της Χρυσής Αυγής.

Λήψη άμεσων μέτρων πολιτικής απονομιμοποίησης της φασιστικής συμμορίας πριν οδηγηθούμε σε οριστική εκτροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Από τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: