ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Τρίκαλα: Εφιάλτης για βοσκούς - Έψαχναν τα πρόβατα και έπεσαν πάνω σε αρκούδα!

Έχασαν το κοπάδι τους και αναζητώντας το μέσα στη νύχτα, μεταξύ Ξυλοπάροικου και Πιαλείας, έπεσαν πάνω στο...
θηρίο!

Οι δυο νεαροί από νωρίς χθες το απόγευμα (04-09-2013) άρχισαν να ψάχνουν τα αιγοπρόβατά τους τα οποία βόσκουν ελεύθερα στα ριζά του Κόζιακα.

Είχαν ήδη βρει έξω από το ποιμνιοστάσιό τους 7 κατσικάκια σκοτωμένα από λύκο. Πήραν τους αγροτικούς δρόμους και άρχισαν ανήσυχοι να αναζητούν τα υπόλοιπα. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, τους πήρε το σκοτάδι και λίγο μετά τις 21.00 βρίσκονταν στο ύψος της «βρύσης του Τζακ» (οι κάτοικοι της περιοχής γνωρίζουν ακριβώς το σημείο) ανάμεσα σε Ξυλοπάροικο και Πιαλεία.

Οι βοσκοί ''πάγωσαν'' όταν είδαν πολύ κοντά τους την αρκούδαΣύμφωνα με τα όσα έλεγαν αργότερα, προχωρούσαν βήμα-βήμα με το φακό στο χέρι όταν κάποια στιγμή, είδαν περίπου στα 10 μέτρα μπροστά τους, κάτι που τους έκανε να ''παγώσουν''. Χωρίς να το καταλάβουν είχαν βρεθεί πολύ κοντά σε μία αρκούδα. Οι δύο άντρες παρά το φόβο κράτησαν τη ψυχραιμία τους πάντως, έκαναν μερικά βήματα πίσω κι ύστερα... όπου φύγει-φύγει!

Λίγα λεπτά αργότερα ειδοποιούσαν έναν ξάδερφό τους να πάει να τους πάρει από το σημείο. Η καρδιά τους επέστρεψε στη θέση της, ωστόσο από το ξημέρωμα ξεκίνησαν και πάλι οι αναζητήσεις για το... χαμένο κοπάδι.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: