ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που μετετράπη από άγγελος σε…«διάολο» της νύχτας (ΦΩΤΟ)

Από μικρή έδινε την δική της μάχη μόνη της για να τα κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα. Το μικρόβιο του αθλητισμού το είχε στις φλέβες της, από τότε που ήταν πιτσιρίκι....
Τελείωσε το αθλητικό γυμνάσιο και ήταν αθλήτρια στην ενόργανη της Εθνικής Ελλάδος, με όνειρα να φτάσει ψηλά στον χώρο του αθλητισμού.

Ένας ξαφνικός τραυματισμός σε ηλικία 17 ετών τις έκοψε τα φτερά, όμως η όμορφη Αφροδίτη δεν το έβαλε κάτω.
Δυναμικός χαρακτήρας, που θέλει να είναι ανεξάρτητη οικονομικά και να στηρίζεται στα δικά της πόδια, έπιασε δουλειά στον χώρο της νύχτας. Κάποια στιγμή κιόλας ήταν μετρ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Τώρα μπορείς να την συναντήσεις σε ένα από τα πιο γνωστά νεανικά στέκια της Γλυφάδας, στην υποδοχή όπου θα σου χαρίσει το πιο όμορφο χαμόγελο.

Η 25χρονη Αφροδίτη, με αναλογίες μοντέλου τρελαίνει με την παρουσία της, αλλά και με το αφοπλιστικό της βλέμμα, τον ανδρικό πληθυσμό. Είναι αυτό που λέμε μαγκάκι.

Σε αντίθεση με άλλα κοριτσάκια της ηλικίας της, που ψάχνουν να βρουν χορηγό με μεγάλη τσέπη, εκείνη θέλει να στηρίζεται στα πόδια της.

Ένα από τα όνειρα της είναι να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική, αλλά και να καταφέρει να ανοίξει στο μέλλον το δικό της γυμναστήριο, που θα βγάζει τα νέα αστέρια της Εθνικής Ελλάδος. Και σίγουρα θα τα καταφέρει…





kamikaze.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: