ΣΙΝΕ

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Στην Σίβασπορ ο Τζιμπούρ!!!

Παίκτης της Σίβασπορ είναι ο Τζιμπούρ που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία. Τόσο οι Τούρκοι όσο και ο Ολυμπιακός ανακοίνωσαν την μεταγραφή.
Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής η Σίβασπορ ανακοίνωσε δύο μεταγραφές, εκ των οποίων η μία ήταν του Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός μαζί με τον Αϊντιν Καραμπουλούτ αποτελούν τις νέες προσθήκες, όπως ανακοινώθηκε από τον τουρκικό σύλλογο.

Η Σίβασπορ δεν γνωστοποίησε την χρονική διάρκεια της συνεργασίας της με τον Τζιμπούρ ούτε και με τον Καραμπουλούτ. Στο επίσημό της site έκανε μνεία για τα επιτεύγματα του διεθνούς Αλγερινού και το γεγονός πως ήταν τοπ σκόρερ με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Τι ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός
Λίγη ώρα μετά τις 7 το απόγευμα ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του το deal του μονοετούς δανεισμού: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο του ποδοσφαιριστή Ράφικ Τζιμπούρ στην τουρκική Σίβασπορ».

Retweet για την μεταγραφή
Στην Τουρκία η σημερινή ημέρα είναι η τελευταία της μεταγραφικής περιόδου και όλα δείχνουν ότι έστω και στο τέλος κι αφού ένα ολόκληρο καλοκαίρι περιπλανήθηκε σε όλη την Ευρώπη ο «τρομοκράτης» θα βρει ποδοσφαιρική στέγη! Η Σίβασπορ θα είναι αυτή που θα τον... φιλοξενήσει! Ήδη από χθες τα σενάρια για μετακίνηση του στην γειτονική χώρα έδιναν και έπαιρναν και τελικά ένα... τιτίβισμα φαίνεται να είναι η επιβεβαίωση της μεταγραφής! Συγκεκριμένα ένας Γάλλος δημοσιογράφος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι o σκόρερ του Ολυμπιακού θα συνεχίσει στην καριέρα του με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στην Σίβασπορ.

Άμεσα στο ποστάρισμα αυτό ο Τζιμπούρ έκανε... retweet και ουσιαστικά επιβεβαιώνει το θέμα που αναμένεται να έχει κλείσει μέχρι το βράδυ με επίσημες ανακοινώσεις! Στην Τουρκία τονίζεται πως υφίσταται πλήρη συμφωνία με την Σίβασπορ και πως οι δύο πλευρές... τρέχουν για να προλάβουν το deadline και να ολοκληρώσουν την μεταγραφή το συντομότερο δυνατό.

Τι επισήμανε ο Αλγερινός
Πέραν του retweet ο Τζιμπούρ σχολίασε πως «είμαι στον δρόμο για μία νέα πρόκληση της καριέρας μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ενταχθώ στην Σίβασπορ και θα συνεχίσω στο τουρκικό πρωτάθλημα. Ευχαριστώ θερμά όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού για τα υπέροχα χρόνια που πέρασα μαζί τους». Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που του ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας του.

- Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της Σίβασπορ και φωτογραφίες από την υπογραφή του συμβολαίου του Τζιμπούρ από το επίσημο site της τουρκικής ομάδας.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: