ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Πρεμιέρα για τον ΘΡΥΛΟ στο Champions League. Δείτε όλο το πρόγραμμα του Ολυμπιακού...

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Champions League ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Παρί σεν Ζερμέν ...
(21:45, realfm 97,8 - novasports -pamesports.gr) στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός έχοντας στο πλευρό του περισσότερους από 30.000 οπαδούς του, θα επιδιώξει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και όπως δήλωσε και ο Μίτσελ αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Μίτσελ: «Για τη νίκη και τη δόξα»!
Μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα του, επιθετική τακτική παρά το σεβασμό στη δυναμικότητα του αντίπαλου και πίστη ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν! Ο Μίτσελ εμφανίστηκε αποφασιστικός στη συνέντευξη Τύπου για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζοντας ότι η ανυπομονησία των παικτών του για να παίξουν σε αυτό το παιχνίδι και η δίψα τους για διάκριση στη διοργάνωση, τον κάνουν πολύ αισιόδοξο.

«Δεν θα αλλάξουμε την τακτική μας, έτσι έχουμε μάθει να παίζουμε κι αυτό θα κάνουμε. Όποιος πάει για ισοπαλία, προσκαλεί την ήττα. Εμεία θα πάμε για τη νίκη, με τη βοήθεια των οπαδών μας που θα γεμίσουν το γήπεδο. Αν ήμουν μέλος της Παρί, την οποία σέβομαι και θαυμάζω, δεν θα ήμουν ήσυχος», ήταν οι σημαντικότερες ατάκες του Μίτσελ.

Ο Κώστας Μήτρογλου που προφανώς θα είναι βασικός μαζί με τον Σαβιόλα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού δήλωσε ότι το ματς είναι πολύ δύσκολο, αλλά με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει. Ενώ και αυτός μίλησε με θερμά λόγια για τη συνεργασία του με τον Σαβιόλα.

Μανιάτης και Χολέβας στις θέσεις των τραυματιών Σαλίνο και Μπονγκ
Ο Μίτσελ μετράει δύο απουσίες. Ο βραζιλιάνος Λεάντρο Σαλίνο έχει υποστεί θλάση α΄ βαθμού και στη θέση του δεξιού μπακ χαφ προορίζεται ο Γιάννης Μανιάτης. Ο Σαλίνο τραυματίστηκε στο ματς με τη Skoda Ξάνθη. Στην αριστερή πλευρά, ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μπονγκ, ωστόσο έχει έτοιμη τη λύση που είναι ο Χοσέ Χολέβας.

Λοράν Μπλάν: «Θέλουμε νίκη, προσοχή στα στημένα του Ολυμπιακού»
Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε για το σημερινό παιχνίδι ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ επιθετική ομάδα, αλλά δεν είναι σίγουρος ότι θα παίξει τόσο επιθετικά και στο αυριανό παιχνίδι.

Έχει παρατηρήσει ότι ο Ολυμπιακος είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στις στημένες φάσεις, ενώ δεν φαίνεται να ανησυχεί τόσο για την καυτή ατμόσφαιρα στις εξέδρες, γνωρίζοντας ότι οι παίκτες του έχουν μεγάλη εμπειρία για να αντιμετωπίσουν τέτοιες συνθήκες.

Πολύ δύσκολο ματς, αλλά με εμπιστοσύνη για την ομάδα του και τη νίκη χαρακτήρισε το αυριανό παιχνίδι ο Ιταλός γκολκίπερ της Παρί, ο Σαλβατόρε Σιρίγκου.

Δεν αλλάζει το 4-3-3 ο Μπλαν - Πιθανή 11άδα
Δεν πρόκειται να αλλάξει το 4-3-3 που έχει οδηγήσει στα τελευταία παιχνίδια σε νίκες και καλές εμφανίσεις την Παρί Σεν Ζερμέν ο Λοράν Μπλαν.Σύμφωνα με όσα εκτιμούν οι Γάλλοι δημοσιογράφοι, ο τεχνικός της Παρί θα διατηρήσει αυτό το σχηματισμό στο Καραϊσκάκη, με ενισχυμένη τη μεσαία του γραμμή και τον Καβάνι ξανά στο αρχικό σχήμα.Μια πιθανή ενδεκάδα των Γάλλων στο αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό:Ο Σιρίγκου στην εστία. Ο Φαν ντερ Βιλ ή ο Ζαλέ δεξί μπακ. Ο Μάξουελ αριστερά. Στόπερ οι Τιάγκο Σίλβα και Μαρκίνιος (ή Καμαρά). Ο Τιάγκο Μότα, ο Ματουιντί και ο Βεράτι στη μεσαία γραμμή. Και οι Λούκας, Καβάνι, Ιμπραίμοβιτς στην επίθεση.

Σε μια τέτοια περίπτωση μένει έξω ο Λαβέτσι.

Γερμανός διαιτητής
Ο Γερμανός, Φέλιξ Μπριχ θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μαρκ Μπορς και Στέφαν Λουπ. Διαιτητές περιοχών θα είναι οι Τόμπιας Βέλτζ και Τόμπιας Στίλερ, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Μάρκους Χάκερ.

Ο 38χρονος ρέφερι, που είναι διεθνής από το 2007, έχει διευθύνει στο παρελθόν δύο αγώνες του Παναθηναϊκού σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2007-08 στη φάση των «32» του Κυπέλλου UEFA (ισοπαλία 1-1 εντός έδρας με τη Ρέιντζερς) και η δεύτερη ήταν τη σεζόν 2009-10 στα πλέι οφ του Champions League (ήττα 3-2 εντός έδρας από την Ατλέτικο Μαδρίτης).

Τα υπόλοια παιχνίδια
Η βραδιά όμως περιλαμβάνει και άλλες μεγάλες αναμετρήσεις. Γαλατασαράι και Ρεάλ Μαδρίτης αναμετρώνται σε ένα ματς που ξυπνάει αναμνήσεις από παλαιότερες συγκρούσεις, ενώ στο άλλο ματς του ομίλου του Ολυμπιακού, η Μπενφίκα θα κοντραριστεί με την Άντερλεχτ. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ» την Λεβερκούζεν, ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης και κάτοχος του Super Cup Μπάγερν υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το δικό τους ενδιαφέρον έχουν τα παιχνίδια Κοπεγχάγη – Γιουβέντους, Βικτόρια Πλζεν – Μάντσεστερ Σίτι και Σοσιεδάδ – Σαχτάρ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού
1η αγωνιστική: Τρίτη 17/9 Ολυμπιακός - Παρί Σεν Ζερμέν
2η αγωνιστική: Τετάρτη 2/10 Άντερλεχτ - Ολυμπιακός
3η αγωνιστική: Τετάρτη 23/10 Μπενφίκα - Ολυμπιακός
4η αγωνιστική: Τρίτη 5/11 Ολυμπιακός - Μπενφίκα
5η αγωνιστική: Τετάρτη 27/11 Παρί Σεν Ζερμέν - Ολυμπιακός
6η αγωνιστική: Τρίτη 10/12 Ολυμπιακός - Άντερλεχτ



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: