ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

O τραυματισμός του δημάρχου Αμυνταίου (video)

Επεισοδιακή ήταν η επιχείρηση της αστυνομίας για να ανοίξει η είσοδος του στρατοπέδου «Παπαπέτρου» στο Αμύνταιο Φλώρινας, καθώς κάτοικοι και φορείς κρατούσαν κλειστή την...
είσοδο προκειμένου να εκφράσουν με τον τρόπο αυτό τη διαμαρτυρία τους για το κλείσιμό του.

Μάλιστα όπως φαίνεται και στο βίντεο, στην προσπάθεια να παρεμποδιστεί η έξοδος οχημάτων από την πύλη του στρατοπέδου, χτυπήθηκε ο δήμαρχος Αμυνταίου Μάκης Ιωσηφίδης από τα ΜΑΤ.

Εν μέσω διαπληκτισμών, οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους. Ξαφνικά ο κ. Ιωσηφίδης έπεσε κάτω και επικράτησε πανικός. Για αρκετά λεπτά ο δήμαρχος παρέμεινε ξαπλωμένος, με την έκφραση του προσώπου του να δείχνει πως πονάει και ότι έχει τραυματιστεί.

Τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Ιωσηφίδης είχε βρεθεί στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τον γενικό διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μπούρα, τον οποίο και ενημέρωσε για τους λόγους για τους οποίους είναι αντίθετος σ' ένα ενδεχόμενο κλείσιμο του στρατοπέδου.

Είχε δηλώσει, μάλιστα, ότι εάν υλοποιηθεί η απόφαση και κλείσει το στρατόπεδο, τότε θα αποσταλούν ομαδικά στον πρωθυπουργό οι παραιτήσεις του δημάρχου, των δημοτικών συμβούλων, καθώς και αρκετών περιφερειακών συμβούλων.


ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: