ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Χάος στο ντέρμπι της Τουρκίας! (video)

Δεν τέλειωσε ποτέ το ντέρμπι ανάμεσα σε Μπεσίκτας και Γαλατάσαραϊ, με τους οπαδούς της πρώτης να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο και να τα σπάνε!
Απίστευτες σκηνές στην Κωνσταντινούπολη στο...
μεγάλο ντέρμπι της Μπεσίκτας με την Γαλατάσαραϊ. Ενώ απέμεναν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί το ματς, οι οπαδοί της πρώτης «μπούκαραν» στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να σπάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Ένα σκληρό μαρκάρισμα του Φελίπε Μέλο (είδε την κόκκινη κάρτα) ήταν το τελευταίο που έμεινε από το αγωνιστικό μέρος, καθώς αμέσως μετά έγινε η εισβολή μιας αρκετά μεγάλης μερίδας από τους περίπου 76.000 φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο. Πέταγαν τις καρέκλες την μία μετά την άλλη, έδωσαν «μάχη» με τις αστυνομικές δυνάμεις, την ώρα που οι παίκτες αποχωρούσαν τρέχοντας για τα αποδυτήρια, προκειμένου να σώσουν τους εαυτούς του.

Τα έκτροπα συνεχίστηκαν, με τα ΜΑΤ να προσπαθούν να συλλάβουν ορισμένους κάφρους, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ένας κάμεραμαν... ρίσκαρε τη ζωή του για να προστατεύσει το εργαλείο της δουλειάς του. Για την ιστορία μέχρι να ξεσπάσουν τα επεισόδια, η Γαλατάσαραϊ ήταν μπροστά με 2-1, έχοντας κάνει την ανατροπή. Ο Ούγκο Αλμέιδα είχε βάλει μπροστά τους γηπεδούχους στο 18', όμως δύο τέρματα του Ντιντιέ Ντρογκμπά (60', 72') είχαν φέρει τούμπα την κατάσταση.

Φυσικά ο αγωνιστικός χώρος είναι ακατάλληλος πλέον, γι' αυτό και ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή του ματς.

sport-fm.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: