ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Άγριος καβγάς Τσαπανίδου- Καμμένου στον αέρα! Αποχώρησε ο Καμμένος... (Video)

Σε μια πρωτοφανή επίθεση για αρχηγό κόμματος, ο Πάνος Καμμένος μίλησε με βαρύτατες εκφράσεις στην Πόπη Τσαπανίδου και έφυγε από το στούντιο της εκπομπής «LIVE U» αρνούμενος να...
απαντήσει στις ερωτήσεις για το κάλεσμά του για «λιντσάρισμα» δημάρχου!

«Είστε με προκατάληψη... Λέτε ψέματα! Δεν υπήρξε τέτοια δήλωση! Είστε αστεία και ψεύτρα», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην παρουσιάστρια.

Η Πόπη Τσαπανίδου προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της, «εξερράγη», όμως, όταν ο κ. Καμμένος αρνήθηκε ότι είπε για «λιντσάρισμα» του δημάρχου Χρ. Πάχτα. «Προσπαθώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου γιατί με είπατε ψεύτρα, ότι μου τα υπαγορεύουνε... Κανονικά θα έπρεπε να σας έχω πετάξει έξω από το στούντιο», είπε.
«Θα πετάξετε εμένα έξω;», απάντησε ο κ. Καμμένος και, γελώντας, σηκώθηκε και έφυγε από το πλατό!

star.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkioti
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια πατάτα στην πρεμιέρα μαρή Πόπη; Ελπίζω να μην έχεις κάνει μεγάλα ανοίγματα στα οικονομικά σου. Οι χρυσοπληρωμένες μέρες της ΕΡΤ όπου το χρήμα έπεφτε ντούκου έχουν περάσει.

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί αρνείται οτι της λένε να κάνει την ερώτηση; Κρυφό είναι στα κανάλια; Και ο κόσμος το ξέρει. Έχει όλη τη σύνταξη στην πλάτη της η μεγάλη δημοσιογράφος και κανείς δε της είπε να κλείσει με αυτό το θέμα για λόγους εντυπώσεων; Λέω εγω!