ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Καλλονή - Aτρόμητος 0-1 (video)

Την πρώτη του νίκη μακριά από το Περιστέρι πανηγύρισε ο Ατρόμητος, ο οποίος χάρη σε ένα πέναλτι του Παπαδόπουλου (62’) επικράτησε της Καλλονής.
Καλύτερη σε όλο το παιχνίδι,...

πλην του τελευταίου 20λέπτου η ομάδα του Παράσχου, είχε δύο δοκάρια με τον Ούμπιντες και τον Ιγκλέσιας και σκόραρε από την «άσπρη» βούλα, με πέναλτι που κέρδισε ο τελευταίος.

Με δική του πρωτοβουλία εκτέλεσε το πέναλτι ο «Παπ», ο οποίος πανηγύρισε έντονα στέλνοντας «μήνυμα» στον Παράσχο, που μονολογούσε, αφού είχε δώσει εντολή να το χτυπήσει ο Ούμπιντες.

Λίγα πράγματα η ομάδα του Μαντζουράκη, «ξύπνησε» αργά και δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που έκανε πράγματα και θαύματα στις πρώτες αγωνιστικές.

Το ματς:
Με απόδοση σαν αυτή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, πριν δύο εβδομάδες, ο Ατρόμητος μπήκε στο ματς με την Καλλονή… φουριόζος. Ούμπινες, Καραγκούνης και Παπαδόπουλος δημιουργούσαν πολλά προβλήματα στην… προβλέψιμη επιθετικά, πλεον Καλλονή, όμως αδυνατούσαν να σκοράρουν στις κλασσικές ευκαιρίες που δημιούργησαν. Μία το δοκάρι και δύο φορές η αστοχία του «Παπ» στέρησαν το γκολ από τους Περιστεριώτες.

Από την άλλη πλευρά η Καλλονή δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή του πρώτου ημιχρόνου να απειλήσει τον Ατρόμητο. Με προβλέψιμη ανάπτυξη, με τον Λεοζίνιο να μην είναι σε καλή μέρα, αλλά και με πολλά και εμφανή αμυντικά κενά μάλλον ένιωθε τυχερή που δεν δέχτηκε κάποιο γκολ και πήγε στο τέλος του ημιχρόνου με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Οι κινήσεις στην σκακιέρα άργησαν να γίνουν στο δεύτερο ημίχρονο. Οι δύο προπονητές κράτησαν τους ίδιους έντεκα στο παιχνίδι και το μοτίβο ήταν παρόμοιο με το πρώτο. Ο Ατρόμητος είχε την μπάλα στα πόδια του, ήλεγχε το ρυθμό της αναμέτρησης και με τον καλύτερό του παίκτη, τον Πίτου Γκαρσία, κυκλοφορούσε πολύ καλά τη μπάλα. Μάλιστα, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερό τρόπο το λάθος του Σιδεράκη, αφού ο Ιγκλέσιας κέρδισε πέναλτι.

Η εντολή του Παράσχου ήταν να το χτυπήσει ο Ούμπιντες, όμως ο Παπαδόπουλος πήρε την μπάλα και ανέλαβε αυτή την εκτέλεση σκόραρε και πανηγύρισε… λίγο πιο έντονα, δείχνοντας πως αυτή θα πρέπει να είναι ο εκτελεστής, πράγμα που δεν άρεσε στον προπονητή του. Από εκεί και πέρα, ο Ατρόμητος έχασε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, οι αλλαγές του Μαντζουράκη έφεραν την Καλλονή πιο ψηλά και την έκαναν να επιτεθεί περισσότερο. Το 1-0 όμως έμεινε μέχρι το τέλος και οι Περιστεριώτες πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη μακριά από την έδρα τους.

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης (71’ Σιλιγαρδάκης), Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία (71’ Περόνε), Μανούσος, Λεοζίνιο, Χουανλού (57’ Γκάσιτς), Καζάκης.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης (37’ λ.τ. Νάστος), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (67’ Μπρίτο), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Καραγκούνης (79’ Γεωργίου), Παπαδόπουλος.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρρκυρας)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής)

sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: