ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Βέροια - Άρης 0-1 (VIDEO)

Τον έχει πάρει από το χέρι και πάει να τον κρατήσει μόνος του στην Σούπερ Λίγκας. Ο Σαλόζε Ουντότζι με μία κεφαλιά στο 61’, χάρισε τη νίκη 1-0 επί της Βέροιας, δίνοντας το...δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στον Άρη, με δικό του γκολ, όπως και στη Νέα Σμύρνη την περασμένη αγωνιστική.
Πολλά νεύρα, συχνές εντάσεις και δυνατά μαρκαρίσματα ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, οι οποίοι πρόσφεραν ένα κακό θέαμα.

Με εννέα παίκτες τελείωσε ο Άρης, αφού πήραν κόκκινη στις καθυστερήσεις οι Οικονομόπουλος και Αγκάνθο, ενώ μετά το τέλος της λήξης αποβλήθηκε και ο Πουλίδο.

Το ματς:
Ένταση, σκληρά μαρκαρίσματα, τέσσερις κίτρινες κάρτες και αρκετές αψιμαχίες ήταν στο menu του πρώτου ημίχρονου στην αναμέτρηση της Βέροιας με τον Άρη. Οι δύο ομάδες είχαν πρώτο τους μέλημα να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους, με τους γηπεδούχους, όμως, να έχουν και πιο επιθετικές τάσεις. Η παρουσία δύο επιθετικών, σε συνδυασμό με την παρουσία των ακραίων και επιθετικογενών Μπαργκάν και Καλτσά έκανε ακόμα πιο επιθετική την ομάδα.

Οι δύο τελευταίοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν και τα περισσότερα ρήγματα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει επιτυχία. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης είχε πιο παθητικό ρόλο και προσπαθούσε να φτάσει στα καρέ της αντίπαλης ομάδας κυρίως από κόντρες. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν τα πρώτα 45 λεπτά χωρίς τέρματα.

Το δεύτερο ημίχρονο έφερε στο παιχνίδι τον Αγκάνθο, με τον Ουντότζι να γυρίζει πιο πίσω και τον Άρη να γίνεται πιο επιθετικός. Έφτασε πιο εύκολα στα καρέ του Αναστασόπουλου και έφτασε και στο γκολ με τον Ουντότζι. Ο Τάτος εκτέλεσε κόρνερ και ο Νιγηριανός επιθετικός άνοιξε το σκορ με το κεφάλι, δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Τα λεπτά που πέρασαν μετά βρήκαν την Βέροια να είναι αναγκασμένη να παίξει πιο επιθετικά. Να ρισκάρει περισσότερο, να ανεβάσει πιο ψηλά την αμυντική της γραμμή και φυσικά να δώσει χώρους στον Άρη. Εκείνος δεν μπόρεσε να τους εκμεταλλευτεί και αφού έμεινε μέσα σε δύο λεπτά (!) με εννέα παίκτες λόγω αποβολών του Οικονομόπουλου και του Αγκάνθο πήρε μια σπουδαία νίκη.

Βέροια (Στέφαν Στόικα): Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Σισοκό, Καλτσάς, Μπαργκάν, Σιόντης, Όστοϊτς (76’ Ντα Κόστα), Μπεν, Μρντάκοβιτς (65’ Ζεζίνιο).

Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Πουλίδο, Έλσνερ, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος (46’ Αγκάνθο), Ηρακλής, Ιμπέ (60’ Σταυρόπουλος), Ουντότζι, Τάτος.

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Βλάσσης (Λασιθίου)
sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: