ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΑΕΛ Καλλονής - Ξάνθη 1-5 (VIDEO)

Αυτή η Ξάνθη ήταν χάρμα ιδέσθαι! Οι ακρίτες βρήκαν... μπόσικη την Καλλονή και επικράτησαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με σκορ 5-1, πετυχαίνοντας την...
πρώτη τους εκτός έδρας νίκη, προφανώς στο αποτέλεσμα της αγωνιστικής!

Φόβος και τρόμος οι Σολάρι, Σολτάνι, με τον πρώτο να σημειώνει χατ-τρικ, ανεβαίνοντας στην κορυφή των σκόρερ της Σούπερ Λίγκας με επτά γκολ και τον δεύτερο να τον συμπληρώνει επάξια, προσθέτοντας ακόμα δύο!

Απ’την άλλη οι νεοφώτιστοι δείχνουν να έχουν χάσει την... σπιρτάδα τους, φτάνοντας τις σέρι σερί ήττες στο πρωτάθλημα.

Το ματς:
Μπορεί να παίζει μακριά από την Μυτιλήνη, αλλά η Καλλονή ξεκίνησε στον αγώνα σαν πραγματική γηπεδούχος. Με πίεση ψηλά, με πολύ διάθεση να ανοίξει το σκορ και με καλές ευκαιρίες για να το πετύχει. Αλλά, ο Ζαρόπουλος ήταν απροσπέλαστος και έλεγε «όχι» στα σουτ –κυρίως- των Λεοζίνιο και Χουάνλου. Και στα μισά του πρώτου μέρους τον «μιμήθηκε» και ο Σιδεράκης, κρατώντας το μηδέν για την Καλλονή. Μόλις για λίγα δευτερόλεπτα όμως... Γιατί στην αμέσως επόμενη φάση ο Παΐτο θα σεντράρει, ο Σολάρι θα νικήσει τους πάντες και από κοντά θα δώσει προβάδισμα στην Ξάνθη!

Και στο 32’ οι ακρίτες «χτύπησαν» ξανά με το ίδιο... μοτίβο! Ο Κάλβο σέντραρε ωραία, ο Σολτάνι ήταν αυτός που πήρε την κεφαλιά αυτή την φορά και έκανε το 2-0, «παγώνοντας» τους φίλους της Καλλονής στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης». Βέβαια, οι νεοφώτιστοι τους «ζέσταναν», προσωρινά. Διότι στο 40’ ο Μαρσέλο έπιασε την κεφαλιά, μείωσε το σκορ και έδωσε νέο ενδιαφέρον. Μόνο για πέντε λεπτά βέβαια. Γιατί δευτερόλεπτα προτού οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, Σολάρι και Σολτάνι θα συνδυαστούν εξαιρετικά, με τον πρώτο από κοντά να κάνει το 3-1!

Προφανώς το γκολ στο 45’ «πόνελε» τους νεοφώτιστους, αλλά είχαν χρόνο μπροστά τους να παλέψουν. Αλλά πιθανώς βιάστηκαν να βγουν μαζικά μπροστά από νωρίς. Γιατί οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πολλούς χώρους και μπορεί αρχικά ο Κάλβο να ‘χασε το τετ-α-τετ (52’), αλλά αμέσως μετά ήταν η σειρά του Σολτάνι να σημειώσει το δεύτερό προσωπικό του τέρμα και να κάνει το 4-1, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των ακριτών! Προφανώς τα πάντα είχαν κριθεί, με τις δύο ομάδες να περιμένουν να ολοκληρωθεί ο αγώνας. Για τους μεν το μαρτύριο, για τους δε το... πάρτι.

Αμφότερες έπαιζαν πλέον απελευθερωμένα και είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν εκατέρωθεν τέρματα, με πιο χαρακτηριστική αυτή για τους νησιώτες στο 75’, όταν ο Λεοζίνιο πέρασε τον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει, αφού ο Μπαξεβανίδης έδιωξε πάνω στην γραμμή. Και στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Σολάρι έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα». Με διπλή προσπάθεια (αφού η πρώτη απόπειρα σταμάτησε στο δοκάρι) έγραψε το τελικό 5-1 και ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ!

Καλλονή: Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Γκάσιτς (58’ Χωριανόπουλος), Λεάντρο, Ποντάνι, Μαρσέλο, Σιλιγκαρδάκης (58’ Αγρίτης), Λεοζίνιο, Χουάνλου (66’ Γάλας), Γκαρσία, Καζάκης

Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Παΐτο, Γούτας, Σουάρες (63’ Βασιλακάκης), Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σολτάνι, Ντιέ (73’ Χοσέμι), Σολάρι, Κάλβο (84’ Ράνος)

sport-fm

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: