ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

10.000 ευρώ και ναρκωτικά στο ντουλαπάκι του φρουρού του Γερμενή!!!

Λαβράκι έβγαλε η έρευνα των αστυνομικών στο τμήμα όπου υπηρετούσε ο φρουρός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή.
Από την έρευνα που έγινε στο ντουλαπάκι που διατηρεί ο... 55χρονος ανθυπαστυνόμος στο αστυνομικό τμήμα όπου υπηρετούσε βρέθηκαν 10.000 ευρώ σε μετρητά και δύο μικρά σακουλάκια με ηρωίνη, γράφει το bloko.gr.

Εξάλλου, από τις έρευνες των προηγούμενων δυο ημερών στο σπίτι του αστυνομικού, είχε βρεθεί και ένα μικρό οπλοστάσιο.
Εναντίον του έχει σχηματιστεί δικογραφία από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, για πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, παράνομη κατοχή όπλων και φυσιγγίων και παραβάσεις του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, αφού στην κατοχή του βρέθηκαν και δύο αυτοκίνητα που κατασχέθηκαν ως προϊόντα λαθρεμπορίας.

Το ένα από τα δύο αυτοκίνητα θεωρείται πιθανόν ότι το χρησιμοποιούσε και ως περιπολικό- «μαϊμού». Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκε υλικό της Χρυσής Αυγής.

Με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο υπαρχιφύλακας έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ ο ανακριτής μετά την απολογία του τον έχει αφήσει ελεύθερο με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: