ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Κυριακή 13/10

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Η διάθεσή σας αλλάζει ξαφνικά και βλέπετε ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις. Ίσως ένας φίλος να σας πει... κάτι που θα σας ξεμπλοκάρει και θα σας βγάλει από το άγχος και την στάσιμη κατάσταση.
Ερωτικά: Η φιλική σας συμπεριφορά θα βοηθήσει στο να βάλετε κι εσείς ένα λιθαράκι να έρθετε κοντά. Η κατανόηση και η άνεση που θα έχετε ίσως να σας οδηγήσει σε μια πολύ καλή επαφή. Από μία έξοδο ή μέσω μιας διαδικτυακής επαφής θα φλερτάρετε με έναν Υδροχόο. Αποφύγετε όμως την σύγκρουση με τον Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα προσπαθείτε να ξεκουραστείτε και να μην ανακατευτείτε και πολύ με την δουλειά σας αλλά πιθανόν να κάνετε ένα τηλέφωνο ή κάποιο γρήγορο ραντεβού με ένα Λιοντάρι ή Ζυγό και να πάρετε κάποιες αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Ενώ είχατε ηρεμήσει μπορεί να χαλάσετε την διάθεσή σας επειδή ίσως να διαφωνείτε με τον τρόπο συμπεριφοράς κάποιων φίλων σας ή ακόμα και μιας ομάδας. Προσπαθείτε να είστε ανοικτοί αλλά μερικές φορές δεν τα καταφέρνετε.
Ερωτικά: Η επιβολή από το πρόσωπο που είστε μαζί να κινηθείτε από κοινού αλλά να συμφωνείτε με κάποια πράγματα που εσείς είστε κάθετοι πιθανόν να φέρει την σύγκρουση γιατί εσείς θα νομίζετε ότι δεν παίρνετε συναίσθημα ή δεν υπάρχει κατανόηση. Θα έρθετε κοντά με Υδροχόο αλλά μπορεί να είναι κάπως περίεργος.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να βλέπετε ότι θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις, να αναγκαστείτε να πάρετε γνώσεις σε κομπιούτερ ή οτιδήποτε μπορεί να σας προοδεύσει, ακόμα και κάποια μαθήματα ψυχολογίας. Τα προοδευτικά συστήματα πάντα βοηθάνε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχετε την άνεση να επικοινωνείτε πιο εύκολα και αυτό θα σας ανεβάσει τον πήχη της αυτοπεποίθησης. Είναι πολύ σημαντικό να πάρετε κάποιες αποφάσεις έστω και σήμερα γιατί δεν έχετε και πολλά περιθώρια χρόνου. Η πιθανή συμμετοχή σε μια ομάδα που έχει να κάνει και με μοντέρνα γνώση θα σας βοηθήσει και θα σας προοδεύσει παραπάνω.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη από ελευθερία αλλά και εμπιστοσύνη. Πιθανόν να μην είστε έτοιμοι για ολοκληρωτική δέσμευση αλλά τουλάχιστον θα το πείτε γιατί με αυτόν τον τρόπο θα νιώσετε καλύτερα. Η ξαφνική γνωριμία με Κριό ίσως να σας μαγνητίσει απότομα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που όμως θα πρέπει εσείς πρώτα να πιστέψετε και μετά να βάλετε και τους άλλους να σας βοηθήσουν ή να ψάξουν για εσάς. Ένα κομμάτι από το παρελθόν σας που μπορεί να συνδέεται και με Σκορπιό σας ενοχλεί αλλά καλύτερα να πάτε μπροστά για να έχετε και το κίνητρο της επιτυχίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η συμπεριφορά σας μπορεί να μην είναι και πολύ συμβατή με το κλίμα που θα επικρατεί σήμερα γύρω σας. Ίσως θα πρέπει να περάσετε την ημέρα σας με φίλους ή με κάποια ομάδα κι εσείς να θέλετε την ησυχία σας και να κλειστείτε σπίτι για να χαλαρώσετε.
Ερωτικά: Ενώ δεν σας πηγαίνει καθόλου να συναναστρέφεστε με άτομα που δεν καταλαβαίνουν τα συναισθήματά σας ίσως να μπλεχτείτε με Υδροχόο που θα έχει απόμακρη ή απρόσωπη συμπεριφορά και να πρέπει να την δεχτείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο δουλεύετε για το καλό μιας ομάδας και όχι μόνο για σας τόσο θα εμπλουτίζετε την ζωή σας με παραπάνω στοιχεία και θα γίνεστε πλούσιοι από εμπειρίες και συμπεριφορές ατόμων. Με αυτόν τον τρόπο θα πάρετε βοήθεια γιατί θα συνεργάζεστε πιο εύκολα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο αφεθεί στις αποφάσεις των άλλων γιατί όπως βλέπετε χρειάζεται και κάποιες φορές να λειτουργείτε μαζί με κάποια άτομα. Έτσι αναγνωρίζετε πιο εύκολα και την θέση του άλλου. Αυτό σίγουρα σας εξελίσσει.
Ερωτικά: Αφιερώστε ποιοτικό χρόνο στο άλλο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γιατί μερικές φορές απέχετε από αυτό και δεν σκέφτεστε τις ανάγκες του, ενώ βαθιά πιστεύετε ότι εσείς είστε τέλειοι. Ο Υδροχόος θα χαιρόταν πάρα πολύ με την στροφή στην συμπεριφορά σας. Ταύρος και Σκορπιός δυσκολία επικοινωνίας.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε έντονα δραστηριοποιημένοι με το να κάνετε πράξη κάποιες θεωρίες τις οποίες είναι αναγκαίο να τις δοκιμάσετε ακόμα και σήμερα, κάνοντας κάποιες επαφές οι οποίες θα σας ανατρέψουν τις δυσκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η συμπεριφορά σας έχει αλλάξει τουλάχιστον αυτό το διάστημα και παρόλο που υπάρχουν δυσκολίες όλα μεταβάλλονται πρώτα μέσα σας και μετά θα φανεί και έξω σας. Η προστασία πάντως του εαυτού σας τώρα θα γίνει πιο εύκολα. Μέσα από αυτό το κλίμα σίγουρα θα νιώσετε καλύτερα. Οι φίλοι σας σήμερα θα έχουν την τιμητική τους.
Ερωτικά: Έχετε μια μεγάλη ιδιαιτερότητα στα ερωτικά σας θέματα. Ίσως να έχετε ανάγκη να βρείτε σύντροφο που να μπορείτε να αναπνέετε. Μπορεί να θέλετε γάμο ή ακόμα και παιδιά αλλά θέλετε και την ελευθερία σας. Ο Υδροχόος θα δέσει άνετα με αυτές τις απαιτήσεις σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές συνειδητοποιείτε ότι από εκεί που ακολουθείτε την πεπατημένη έχετε ανάγκη να κάνετε και κάτι τρελό για να μην είστε στα ίδια και τα ίδια. Ίσως να το εφαρμόσετε τουλάχιστον μερικοί από εσάς που θέλετε να ξεχωρίσετε.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Επειδή σας αρέσει πολύ να επικοινωνείτε και να λέτε και πράγματα που μερικές φορές μπορεί να είναι και του ονείρου σας, σήμερα ίσως να κάνετε σενάρια που θα σας ευχαριστήσουν τουλάχιστον νοητικά. Η παρέα από καλούς φίλους θα σας κάνει καλό. Είναι όμορφο να μοιράζεστε ιδέες, τέχνη και επικοινωνία.
Ερωτικά: Έχετε διάθεση σήμερα να κάνετε πολλά πράγματα μαζί με το άτομο που είστε μαζί, κυρίως αν είναι Υδροχόος. Για αυτό μην χαλάτε κάποιες όμορφες στιγμές με τις έννοιες των οικονομικών.
Καριέρα & Οικονομικά: Το γνωρίζετε πολύ καλά ότι όταν λειτουργείτε μέσα από επικοινωνία τα καταφέρνετε και περνάτε εύκολα τις γραμμές σας και τις ατομικές σας εμπειρίες. Ακόμα και σήμερα μπορεί να μιλήσετε για μια δουλειά και να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε επιβαρυνθεί από κάποιες παρέες γιατί νιώθετε ότι θα πρέπει να κάνετε το κέφι των άλλων και όχι το δικό σας. Αν το ξεπεράσετε θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές.
Ερωτικά: Νιώθετε κάπως περίεργα όταν θέλετε να κινηθείτε με στυλ φιλικό απέναντι στο πρόσωπο που είστε μαζί γιατί δεν υπάρχει έλεγχος και κτητικότητα και είναι δυο στοιχεία που εσείς αναπνέετε από αυτά. Ίσως όμως αν το δεχτείτε να κάνετε και ένα βήμα παραπάνω.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως οι ανάγκες σας να είναι κάπως οξυμένες και να νιώθετε ότι δεν έχετε αρκετά καλά για να περάσετε όπως εσείς θέλετε. Καλό είναι καλμάρετε τις επιθυμίες σας και με την λογική να κατευνάσετε τα πάθη σας. Αν μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί με συνεργάτες θα δείτε ότι μπορεί να σας βγάλει κάπου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Νιώθετε ωραία γιατί μπορεί να βρεθείτε κάπου που θα επικοινωνήσετε εύκολα και πέραν τούτου να ολοκληρώσετε και κάποιες γνώσεις που μερικές φορές τις αφήνετε στην μέση. Το να ψυχολογήσετε κάποια άτομα και να καταλήξετε σε κάποιες αποφάσεις δίκαιες θα σας ανακουφίσει.
Ερωτικά: Λόγω της Αφροδίτης έχετε γίνει πιο παιχνιδιάρηδες και επειδή είναι στην φύση σας νιώθετε καλά. Η περιπέτεια μπορεί να ξεκινήσει από σήμερα που μέσω μιας εκδρομής ή ακόμα και μιας επαφής με άτομα που δεν είναι από το ίδιο μέρος με εσάς θα σας βοηθήσει να κάνετε μια καινούργια γνωριμία.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες αμφιβολίες για το πώς θα κινηθείτε την επόμενη εβδομάδα αλλά τις απορίες θα σας τις λύσει ένα πρόσωπο που σίγουρα θα συμφωνήσει αλλά και θα ενισχύσει κάποιες ιδέες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχετε αφεθεί σε ένα ρεύμα περισσότερο πρωτοποριακό. Ίσως μέσα από αυτό να βρείτε κάτι που θα σας κάνει να αλλάξετε μια πεπατημένη τεχνική και να απελευθερωθείτε από μοντέλα που σας καταπιέζουν.
Ερωτικά: Είστε έτοιμοι να τα βρείτε με ένα Λιοντάρι μέσω όμως τρίτων που θα βοηθήσουν να τα πάτε μεταξύ σας πολύ καλύτερα. Είναι σημαντικό να μπορείτε να βγαίνετε έξω από τα προσωπικά σας στεγανά.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποια προσωπικά ζητήματα προς επίλυση στα οποία ακόμα δεν έχει γίνει ακόμα το κλικ. Ίσως να πάρετε κάποιες πληροφορίες από εκεί που δεν το περιμένατε και να βρείτε λύση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είστε συγκεκριμένοι με τα θέλω σας και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις από το εξωτερικό ή από φίλους και εξαιτίας τους τελικά θα περάσετε καλά.
Ερωτικά: Είστε σε ευχάριστη θέση και μοιράζεστε και με τους άλλους τις καλές σας εμπειρίες. Η γνωριμία με έναν Τοξότη πιθανόν να σας κάνει πολύ καλό γιατί θα δέσετε εύκολα και ίσως να θέλετε άμεσα να μοιραστείτε γνώσεις και εμπειρίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες ανησυχίες τις οποίες σήμερα θα τις δείτε με πιο αισιόδοξη ματιά. Για αυτό πάρτε ανάσα και καταστρώστε τα σχέδια σας όπως εσείς θέλετε χωρίς παρεμβάσεις και χωρίς φοβίες.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε σε φάση μικρής απόσυρσης. Είτε μαθαίνετε κάτι καινούργιο και το προσφέρετε στον εαυτό σας, είτε βρίσκεστε με πολύ λίγα και εκλεκτά άτομα και μοιράζεστε από κοινού κάποιες βαθιές και αληθινές εμπειρίες. Το χρειάζεστε και αυτό για να ξαλαφρώνετε από τα βάρη σας.
Ερωτικά: Το κρυφό ενδιαφέρον που έχετε για ένα πρόσωπο γιατί δεν έχετε το θάρρος να το εκδηλώσετε ίσως σήμερα να το δείξετε αλλά και πάλι δεν θα είστε άμεσοι, κυρίως αν είναι Λιοντάρι. Σκεφτείτε ή τάν ή επί τάς.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλά να κάνετε και να καταστρώσετε αλλά μερικές φορές ενώ συγκεντρώνεστε σε ένα στόχο, αν συζητήσετε με κάποιους άλλους μετά θα συμφωνήσετε και με αυτούς γι' αυτό μερικές φορές μπορεί να χάνετε την σταθερή σας βάση.

astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: